16/05 DEADPOOL 2: COMICS, CINE I CHIMICHANGAS

Segur que molts de vosaltres ja heu anat a veure AVENGERS: INFINITY WAR i estareu amb el cor encongit pel final del film i empatxats d’èpica, doncs bé, per fer-ho baixar tot plegat i per recuperar l’alè us recomanem una ració de ximixangues del gran xef DEADPOOL alias MASACRE.

Aquesta setmana s’estrena la pel·lícula DEADPOOL 2 als cinemes i per això hem decidit tornar a unir forces amb l’expert marvelita Iván Méndez, el president d’Oci Ficció Sergi Toboso, i el llibreter de La Bookman, Franchu Llopis, per parlar de DEADPOOL i fer un repàs del personatge, tan en els còmics com en les pel·lícules.

XERRADA: DEADPOOL 2. CÒMICS, CINE I XIMIXANGUES

Dimecres 16 de maig de 2018 a les 20:00h

a La Bookman llibreria (carrer Sant Llàtzer, 17, Figueres)

 

I recordeu que en aquestes xerrades tothom hi té veu, així que si també sou fans del personatge veniu i digueu la vostra.

Finalment, per anar fent temps, aquí us deixem el tràiler de la nova pel·lícula del superheroi bocamoll:


*****ESPAÑOL******

 

Seguro que muchos de vosotros ya habéis ido a ver AVENGERS: INFINITY WAR y estaréis con el corazón en un puño por el final del film y empachados de épica, pues bien, para ayudar a hacerlo bajar todo y per recuperar el aliento os recomendamos una ración de chimichangas del gran chef DEADPOOL alias MASACRE.

 

Esta semana se estrena la película DEADPOOL 2 en cines y por eso hemos decidido volver a unir fuerzas con el experto marvelita Iván Méndez, el presidente de Oci Ficció Sergi Toboso, y el librero de La Bookman, Franchu Llopis, para charlar de DEADPOOL y hacer un repaso del personaje en los cómics como en las películas.

CHARLA: DEADPOOL 2, CÓMICS, CINE Y CHIMICHANGAS

Miércoles 16 de mayo de 2018 a las 20:00h

en La Bookman librería (calle Sant Llàtzer, 17, Figueres)

 

Finalmente, mientras hacemos tiempos aquí os dejamos el tráiler de la nueva película del superhéroe bocazas: