21/12 Rafel Nadal signa Mar d’estiu

Benvolguts lectors i lectores,

Ens plau informar-vos que el proper 21 de desembre a les 19h, a la nostra llibreria del C/ Sant Llàtzer 17 de Figueres, tindrem el plaer de contar amb la presència de Rafel Nadal, qui signarà exemplars del seu darrer llibre “Mar d’estiu”. Esperem que els seguidors d’en Rafel pogueu apropar-vos per conèixer a l’autor i endur-vos el vostre exemplar dedicat.

Recordeu que si no teniu possibilitat d’apropar-vos, ja sigui per distància o inconveniència horària, podeu adquirir el llibre a través del web i en Rafel us el signarà també. Només cal indicar-nos als comentaris a nom de qui voleu que sigui la dedicatòria.

Us hi esperem!

 

Mar d’estiu

Una aproximació sentimental al Mediterrani, als petits plaers de la vida, i una invitació a observar i descobrir les històries dels llocs i de les persones que l’habiten.

En Mar d’estiu, Nadal ret homenatge a la mar de la seva infància i joventut en un llibre dividit en tres parts. A la primera, l’autor explica per què necessita parlar de la Mediterrània, què és i quin significat té el mar per a ell. En una segona part, Nadal relata els seus viatges per diversos llocs del Mediterrani, com Stromboli, Icària, Hidra o Portlligat. La descripció de cada un d’aquests espais l’acompanya amb el relat de les experiències, records i reflexions que li evoquen. En la tercera i última part del llibre, l’autor narra el retorn, una reflexió sobre l’experiència del viatge i el paper que ha tingut la Mediterrània en la història i el desenvolupament de la cultura occidental.