Activijocs Monstruosos amb Agus i els monstres!

Bon dia Bookmaniàtics!

El passat dissabte 13 maig per la tarda vam tenir una visita monstruosa a la llibreria, i es que van venir l’escriptor Jaume Copons i la il·lustradora Liliana Fortuny autors d’una de les series de llibres infantils més divertides i seguides dels últims anys: Agus i els Monstres (Combel Editorial) a La Bookman per presentar els nous llibres de la saga i fer un taller amb els nens.

Els llibres que ens van presentar van ser per una banda EL SALT DEL TEMPS que és el 8è títol de la sèrie Agus i els Monstres on els protagonistes es veuran viatjant per diferents epòques de la història tant del passat com del futur per evitar les dolenteries del Dr. Brot.

I per altra banda el divertit quadern d’activitats ACTIVIJOCS MONSTRUOSOS pensat i dissenyat per a que els petits de la casa s’ho passin d’allò més bé resolent enigmes, jocs i inclús propostes d’activitats ben divertides.

En Jaume Copons tot un expert en monstres i a tractar amb petits creadors va dirigir un taller on els nens i nenes havien de dir com s’imaginàven el monstre que a partir d’aleshores viuria a la nostra llibreria. Gràcies a les aportacions de tots ells, que en van ser moltíssimes, la Liliana Fortuny va anar plasmant en un full totes les indicacions de com seria el monstre i finalment va sorgir l’Espinaire, un monstre amb ulls i boca grossa plena de dentetes i que escup foc, antenes amb ulls, nas de porquet, dos braços amb 3 mans, peus d’elefant i cua de dinosaure plena d’espines… Vaja, un monstre en tota regla!

El taller va ser molt divertit i la sensació de tothom a l’acabar va ser del tot satisfactòria, inclús la dels autors, que ens van assegurar que tornarien a la llibreria més endavant per veure com li va a l’Espinaire i a la resta de monstres de Figueres. Que així sigui!

Salut i bona lectura!

La colla de l’Agus i els Monstres
Cartell de l’acte