Club de lectura de còmic

Si t’agrada llegir còmics però no tens amb qui comentar-los, a La Bookman hi volem posar solució, per això hem creat el nostre primer CLUB DE LECTURA específic de còmic, t’hi apuntes?

La nostra intenció és generar un espai on tothom a qui li interessin les historietes i la cultura pugui venir a parlar-ne i comentar en comunitat. A més, un dels objectius de l’activitat és obrir a tothom el ventall dels diferents gèneres del còmic: manga, americà, europeu, novel·la gràfica, etc… i anar-los tastant tots, de manera que els assistents puguin copsar la grandesa i importància del novè art.

Les sessions del club de lectura de còmic estàn dirigides a majors de 16 anys i són gratuïtes, però hi ha aforament limitat i per això és necessàri posar-se en contacte amb nosaltres per mail (llibreriabookman@gmail.com) o telèfon (872503661) per reservar plaça. L’únic requeriment als assistents és venir amb ganes de compartir, opinar i escoltar en un ambient relaxat.

Les sessions del Club de lectura es realitzaran a LA BOOKMAN LLIBRERIA (c/ Sant Llàtzer, 17, de Figueres) i es programaran cada 15 dies, en aquest plaç de temps s’haurà de llegir el còmic que s’hagi acordat amb tot el grup. El còmic seleccionat es podrà comprar a la nostra llibreria, però també es pot aconseguir per altres víes com biblioteques.

PROPERES SESSIONS DEL CLUB DE LECTURA:

DILLUNS 25 DE FEBRER A LES 19:30

LLIBRE: EL INCAL

DILLUNS 11 DE MARÇ A LES 19:30

LLIBRE: PRIVATE EYE