19/12 PRESENTACIÓ: Imatges del meu enterrament

Benvolgudes i benvolguts,

Tenim el plaer de convidar-vos a la presentació del llibre Imatges del meu enterrament, que tindrà lloc el proper dijous 19 de desembre a les 18.30h a la Biblioteca Fages de Climent a la plaça del sol núm. 11, de Figueres.

En aquest acte contarem amb la presència de l’autora , Esther Vila, i de Margarita Cotcho, empresària.

Us hi esperem!

IMATGES DEL MEU ENTERRAMENT
Esther Vila

Editorial: Gregal
Data publicació: Novembre de 2019
ISBN:978-84-18063-00-8
EAN:9788418063008
Format: Tapa tova
Pàgines: 254.
PVP: 18,00€
Idioma: català
Gènere/matèria: novel·la de ficció, ficció contemporànea, novel·la negra

 

SINOPSI

Març de 2002. La Mercè Juanhuix rep un encàrrec insòlit i sospitós: ha de cobrir el reportatge fotogràfic d’un enterrament. Al tanatori, l’Elisa Dorca, la seva amiga/empleada que l’acompanya, s’adona que el cadàver té unes marques estranyes a la cara. Un funeral sense mort, un mas perdut enmig de les Gavarres i un home ric a la recta final de la seva vida que es veu assaltat per dubtes i certeses respecte a si ha viscut de manera justa i coherent. Imatges del meu enterrament transcorre per quatre generacions de la família d’en Climent Roig, un home que s’ha fet a si mateix, que, d’ajudant de cuina d’una fonda de Girona passa a ser el propietari d’una coneguda cadena d’hotels. Pel camí, una mare doblement abandonada i un pare misteriosament desaparegut, uns fi lls que van a la seva, una esposa que no esti ma, un amor de joventut perdut i un esquerp i misteriós home vestit de negre que l’acompanya a tot arreu. I també, sempre present, el Salt de la Núvia, l’enigmàtic indret del bosc al qual se sent inexplicablement connectat.

 

L’AUTORA

Esther Vila i Planas (Dosrius, 1949). A l’edat de set anys es va traslladar a Navata i ja mai més ha deixat l’Empordà. Va estudiar Magisteri i, acabada la carrera, va exercir de mestra disset anys en diferents escoles. Durant set més va regentar un establiment de turisme rural. Actualment viu a Ventalló.

Va escriure la seva primera novel·la i uns quants contes infantils a l’edat de vint anys. Després la vida la va portar per uns altres camins. D’uns anys cap aquí ha reprès la seva vocació literària escrivint una sèrie de novel·les d’intriga, que es desenvolupen en escenaris de les comarques gironines.