04/04 Presentació “La teoria de l’imbècil”

Benvolguts i benvolgudes,

Tenim el plaer de convidar-vos a la presentació del llibre La teoria de l’imbècil, que tindrà lloc el proper dijous 4 d’abril a les 19.00h a la nostra llibreria del carrer Sant Llàtzer núm. 17, de Figueres.

En aquest acte contarem amb la presència del seu autor, Pep Prieto, i Bernat Ruiz, editor de ‘apostroph editorial.

Us hi esperem!

 

LA TEORÍA DE L’IMBÈCIL
Pep Prieto

Editorial: ‘apostroph
Data publicació: Febrer de 2019
ISBN: 978-84-947914-8-2
EAN: 9788494791482
Format: Tapa tova
Pàgines: 134.
PVP: 12,00€
Idioma: català
Gènere/matèria: narrativa / thriller

 

SINOPSI

Joan Garcia és periodista i treballa en un mitjà digital. Difama més que informa i està de tornada de tot. Només la seva amistat amb una altra reportera, l’Alexandra Riu, l’ajuda a suportar el dia a dia. Una nit, fent broma, redacta la falsa notícia de la mort d’un diputat al Parlament de Catalunya. L’endemà, el polític és mort. Mentre investiga si és una coincidència o té un superpoder ple de possibilitats, en Garcia descobreix unes misterioses filmacions domèstiques que tenen a veure amb el seu germà Josep, que va morir quan era petit. Les dues trames conflueixen en un thriller ple d’aparences, de secrets del passat i dels perills que implica fer un mal ús de la paraula.

 

L’AUTOR

Pep Prieto (Girona, 1976). és periodista, escriptor i crític de cinema català. Escriu regularment al Diari de Girona i al cultural digital en català La Llança. Parla de sèries de televisió a “El Món a RAC1” i al programa “Àrtic” de Betevé. Autor de les novel·les La disfressa de l’indigent (finalista del premi Just Manuel Casero), Mala premsa, Els Llunàtics (les tres amb Curbet Edicions), Carnada (Bridge) i del llibre de contes Castells Humans. També és autor de Poder absoluto, las 50 películas esenciales sobre política (Editorial UOC).