MÀGIA a la Harry Potter Book Night de la Bookman

Amics! El dijous 6 de febrer vam celebrar la Harry Potter Book Night a la llibreria.

La màgia que va imaginar J.K. Rowling va entrar per la porta i va envair el nostre espai durant 2 hores fantàstiques. No podem fer més que agraïr a tots els assistents que, desitjosos de compartir la seva afició per la saga del jove bruixot, van acudir a la nostra celebració.

Com a organitzadors vam gaudir del procés de preparació i de l’acte, i ens va sorprendre molt gratament la gran participació a l’esdeveniment. Cares conegudes, però també moltes cares noves, i sobretot mainada (acompanyada), que són el que dona més alegria del món. Varen ser aquests intrèpids aprenents de bruixot els que van venir disposats a participar de totes les activitats i passar-s’ho d’allò més bé.

Us deixem amb un petit reportatge del que va ser una vetllada encantadora…

 

HARRY POTTER BOOK NIGHT 2020 A LA BOOKMAN LLIBRERIA

Després de varis dies de preparatius i rebent peticions d’informació de pares, mares i tiets sobre la Harry Potter Book Night a la Bookman, per fi havia arribat el gran dia!

Amb tot disposat a la llibreria per acollir la vetllada, a les 18:30 van començar a arribar els primers assistents: sobretot nens i nenes acompanyats i engalanats per l’ocasió, que preferien esperar que arribar tard o no poder entrar, en el pitjor dels casos. Molts van aprofitar per retratar-se en el fotoreclam amb el Calze de Foc figurant fer encanteris, alguns acompanyats del Professor Rubeus Hagrid. Ben aviat la llibreria es va quedar petita: l’omplien riures, túniques, bufandes ratllades, cicatrius al front, conjurs i varetes.

Quan ja semblava que hi érem tots, Dumbledore va fer el seu discurs de benvinguda i va convidar als assistents a participar al QUIZ, el concurs de preguntes i respostes, preparat al voltant del tema d’enguany: El Torneig dels Tres Bruixots. Tres professors més, Minerva McGonagall, Claire Maxime i Igor Karkarov van conduir el QUIZ. Els assistents van concursar amb entusiasme i van demostrar ser grans coneixedors de Harry Potter i el seu univers. Gràcies al concurs, alguns assistents van descobrir diferències entre el que succeix als llibres i a les pel·lícules de Harry Potter.

Seguidament el Professor Ull-Foll Murri va reunir als participants del concurs de Cosplay (disfresses), en què un bon reguitzell d’alumnes de Hogwarts van desfilar alegres amb la indumentària i aspecte dels seus personatges preferits: un grapat de Harry Potter, Hermione Granger o Luna Lovegood, entre d’altres.

Finalment es va realitzar una rifa en què es van repartir més premis. Tots els premis (un total de 6 lots) consistien en llibres il·lustrats de Harry Potter, cortesia de les editorials col·laboradores: Edicions Salamandra, Editorial Empúries i Norma Editorial, i altres obsequis relacionats de la llibreria. Per a l’ocasió es van fer uns dolços commemoratius de l’acte, que es van repartir entre tots els infants. Els dolços els va elaborar The Sweet Lab reposteria creativa, que va contribuir també amb uns cupcakes de Harry Potter, que van acabar d’endolcir el final de la festa.

Muggles i aprenents de bruixot tindran tot un any per davant per preparar-se per la següent celebració i gaudir de la lectura de Harry Potter, una saga que lluny d’apagar-se, està demostrat que desperta afició i fal·lera entre les noves generacions.

L’acte es va donar per finalitzat sobre les 21h del vespre.

L’assistència a l’acte va superar amb escreix les nostres expectatives i de ben segur que tindrà continuïtat en pròximes edicions. Després de l’acte, molts assistents ens van manifestar el seu agraïment i satisfacció, i els organitzadors no podíem estar més feliços.

Per realitzar l’acte vam contar amb la col·laboració indispensable de Mireia Blasco, Joan Casademont, Jacint Casademont i Marcos Fernández, als quals estem infinitament agraïts i haurem de convidar a un banquet ben suculent!

De nou, UN GRAN GRÀCIES als assistents que vau fer de la cel·lebració una vetllada màgica per recordar. Esperem que en gaudíssiu tant com nosaltres! Ja estem pensant en la propera edició de la Harry Potter Book Night a la Bookman perquè us ho passeu tant o més bé.

Muggles i aprenents de bruixots…, ens tornem a trobar el primer dijous de febrer del 2020!

 

Aquí algunes imatges de la vetllada:

Joves aprenents de bruixot es retraten al fotoreclam de la Harry Potter Book Night a la Bookman Llibreria.
A l’espera de que comenci la Harry Potter Book Night a la Bookman Llibreria
Discurs de benvinguda del director de Hogwarts, Albus Dumbledore.

El QUIZ, el concurs de preguntes i respostes, entre els participants de les tres escoles: Hogwarts, Beauxbatons i Durmstrang.
Desfilada dels participants al concurs de Cosplay.

Una de les guanyadores mostrant el llibre il·lustrat del seu lot.
La rifa, on es van sortejar llibres de Harry Potter i altres productes relacionats.
L’equip de professors de la Harry Potter Book Night a la Bookman Llibreria.
Dolços creats per l’ocasió amb la imatge de la Harry Potter Book Night a la Bookman Llibreria.
Photocall amb el “calze de foc” flamejant.