No vas poder venir? Els darrers actes en imatges

21/06 Presentació de “La bossa de seda”, d’Esther Vila

  

  

Va ser una vetllada agradable en companyia de les seguidores de l’autora, l’Esther Vila, en què l’escriptora Núria Esponellà va desgranar una mica la novel·la i va entrevistar a l’Esther. Estem encantats d’acollir les obres de l’Esther a la llibreria i que en parlin escriptores com la Núria. Gràcies!

 

16/06 Presentació d’Orgull Xirucaire, d’Elisenda Rovira

  

Dissabte 16 de juny ens va visitar l’Elisenda Rovira i  va presentar “Orgull Xirucaire”, un llibre ple d’anècdotes, cançons, activitats, jocs i records, pensat per a tots aquells que, en algun moment, han calçat unes xiruques, un fulard al coll i han anat d’acampada. El llibreter, antic cap d’agrupament dels MEIG de Catalunya  va moderar l’acte i aportar el seu granet de sorra a la presentació. Vam passar una molt bona estona, sobretot arribats al punt de les “innocentades” de campaments…

Sempre a punt!

 

16/05 CÒMICS, CINEMA I “CHIMICHANGAS”

  

Dimectes 16 de maig vam fer la xerrada de DEADPOOL 2, pel.lícula que s’estrenava als cinemes, i per això vam decidir tornar a unir forces amb l’Iván Méndez, el president d’Oci Ficció Sergi Toboso, i el llibreter de La Bookman, Franchu Llopis, per parlar del superheroi més poca-solta. Vam fer un repàs del personatge, tan en els còmics com a les pel·lícules. Tothom va dir la seva, ho vam passar genial i més d’un va marxar cap a casa amb algun exemplar de còmic Deadpool, obsequi de Panini amb motiu de l’acte.

 

Dia del còmic gratis 2018

 

Com cada any, la Bookman llibreria es va sumar a la iniciativa del Dia del Còmic Gratis.

El que es vol aconseguir amb aquest acte és potenciar el paper de les llibreries especialitzades en còmic i donar-les a conèixer al públic general, així com posar de relleu la gran varietat de còmics i novel·les gràfiques que existeixen en el mercat.

A La Bookman aquest 2018 hi vam tornar a participar, siguent la única llibreria a tota la provincia de Girona que ho fa,  i ho vam celebrar regalant més de 500 exemplars a tothom qui s’apropés a la llibreria.