AJORNADA – Presentació: EL MAL PARE, de Pep Prieto

*** AQUESTA PRESENTACIÓ HA ESTAT AJORNADA ***

PENDENT DE NOVA DATA

 

Benvolgudes i Benvolguts,

El proper dijous 12 de març, a les 19h, us convidem a la presentació de la novel·la negra EL MAL PARE, a la nostra llibreria del Carrer Sant Llàtzer, 17 de Figueres.

L’acte serà cpnduït per l’escriptor i músic Jordi Casals i comptarà amb la presència del mateix autor, l’escriptor i periodista Pep Prieto. Publica Llibres del Delicte.

Us hi esperem!

 

SINOPSI

El prestigiós arqueòleg Sadurní Castells ha mort. L’herència de les dues filles i el fill és un llegat de descobriments de valor incalculable, però també hi ha una regal inesperat: un castell enmig del bosc del que ningú no en coneixia l’existència.

Quan els tres germans arriben a la casa heretada, descobreixen proves de la doble vida del pare. Però, era realment la persona horrible que tot sembla indicar?

La reconstrucció de les seves pròpies vides i la relació amb el pare els durà a trobar respostes en un thriller ple de sorpreses sobre aquelles coses que no sabem dels nostres pares i de nosaltres mateixos.

 

L’AUTOR

Pep Prieto (Girona, 1976) és un periodista, escriptor i crític de cinema català. Col·laborador habitual del Museu del Cinema de Girona, on coordina un cicle de cinefòrums i imparteix cursos de crítica, escriu regularment al Diari de Girona , La Llança i la revista SFX. Parla de sèries de televisió a «El Món a RAC1» i al programa «Àrtic», de Barcelona Televisió. És autor de les novel·les La disfressa de l’indigent (finalista del premi Just Manuel Casero), Mala premsaLa teoria de l’imbècil i Els Llunàtics, i del llibre de contes Castells Humans. El 2018 va publicar Carnada, on barreja política i zombies. Va escriure l’assaig sobre cinema i política “Poder absoluto”. També és autor de la novel·la ‘’ El mal pare’’, de gènere negre. De la mateixa col·lecció de ‘’Poder absoluto’’, també ha publicat ‘’Al filo del mañana’’.