Sant Jordi 2020, confinats

El 23 d’abril és Sant Jordi, però aquest any ens tocarà celebrar-lo quedant-nos confinats a casa, per responsibilitat i per lluitar contra el maleït Covid-19. És per això que el Gremi de Llibreters i el d’Editors, conjuntament amb la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya, van acordar ajornar la celebració de Sant Jordi per un cop passat el confinament (encara no tenim data).

Des de La Bookman us comuniquem que estem preparant activitats a les nostres xarxes socials pel 23 d’abril, que ja us anirem anunciant, però no farem cap repartiment, ja que creiem que pel vostre bé i el nostre hem de seguir el confinament tal i com els experts sanitaris recomanen. D’altra banda, moltes editorials i distribuïdores estan tancades o van a mig gas, i per tant segurament tampoc seria possible complir i satisfer les vostres comandes.

Així doncs, seguim recomanant fer les compres de llibres i recollir-los “in situ” passat el confinament a la llibreria, això ho podeu fer enviant-nos un e-mail a llibreriabookman@gmail.com o per whatsapp al número de la llibreria 640367072, o bé per les plataformes on-line LlibreriesObertes.cat o Libelista.com ,indicant sempre la Bookman com la vostra llibreria de referència.

No obstant, qui vulgui rebre el seu llibre “sí o sí” pel 23 d’abril, l’instem a utilitzar la plataforma online de les llibreries independents LIBELISTA, que a part de donar l’opció de recollir a llibreria un cop reobrim, també fan enviaments a domicili (4 dies).

Moltes gràcies per la vostra atenció, salut i bones lectures!