27/10 Presentació d’Strip Marvel a Figueres: Cómo conocí vuestra Marvel

Si us agrada voltar per Youtube i buscar trailers, curiositats i últimes informacions de l’Univers Cinemàtic de Marvel, segur que haureu vist molts videos d’en Dani Lagi, el creador del canal STRIP MARVEL amb pràcticament mig milió de subscrits al seu canal i vídeos que superen els 2 milions de visualitzacions. Tot això ho ha aconseguit gràcies a l’accés a informacions de primera mà sobre les pel·lícules Marvel i uns vídeos divertits i dinàmics.

Doncs bé, ara en Dani Lagi passa del Youtube al paper i vindrà a Figueres a presentar-nos i a signar el seu libre Cómo conocí vuestra Marvel, editat per Panini Comics/Evolution Còmics, on fa un repàs dels 10 anys de Marvel Studios a més d’explicar moltes altres curiositats i anècdotes.

AQUEST ACTE ES FARÀ EL DISSABTE 27 D’OCTUBRE A LES 18:00

 AL HALL DELS CINEMES LAS VEGAS  

 

COMO CONOCÍ VUESTRA MARVEL
Dani Lagi

Editorial: Evolution / Panini
Data publicació: Octubre de 2018
ISBN: 978-84-9167-616-4
EAN: 9788491676164
Format: Tapa tova
Pàgines: 224.
PVP: 13,95€
Idioma: castellà
Gènere/matèria: cine/còmic

 

I per si necessiteu saber més sobre aquest llibre abans de venir corrents a la presentació que farem a Figueres, aquí us deixem el vídeo de l’unboxing que va fer Strip Marvel del llibre:

 

***** ESPAÑOL *****

Si os gusta navegar por Youtube y buscar trailers, curiosidades y últimas informaciones del Universo Cinemático de Marvel, seguro que habréis visto muchos vídeos de Dani Lagi, el creador del canal STRIP MARVEL con más de medio millón de suscritores a su canal y vídeos que superan los 2 millones de visualizaciones. Todo esto lo a conseguido gracias al acceso a informaciones de primera mano sobre las películas Marvel y con unos vídeos divertidos y dinámicos.

Ahora Dani Lagi pasa de Youtube al papel y vendrá a Figueras para presentar y firmar su libro Cómo conocí vuestra Marvel, editado por Panini Comics/Evolution Còmics, donde hace un repaso a los 10 años de Marvel Studios y dónde también nos cuenta muchas otras curiosidades y anécdotas.

ESTe ACTo tendrá lugar el sábado 27 De OCTUBRE A LaS 18:00

 en eL HALL DE LoS CINES LAS VEGAS  

 

COMO CONOCÍ VUESTRA MARVEL
Dani Lagi

Editorial: Evolution / Panini
Fecha publicación: Octubre de 2018
ISBN: 978-84-9167-616-4
EAN: 9788491676164
Formato: Tapa blanda
Páginas: 224.
PVP: 13,95€
Idioma: castellano
Género/matéria: cine/cómic

 

Y por si queréis saber más sobre este libro antes de venir corriendo a la presentación que haremos en Figueres, aquí os dejamos el vídeo del unboxing que hizo Strip Marvel del libro: