15/4 Xerrada Marvel Two-In-one: Endgame + Capitana Marvel

​Fa exactament un any, a l’abril del 2019, l’Univers Cinematogràfic Marvel arribava al punt més àlgid dels seus deu anys d’història amb la pel·lícula AVENGERS: INFINITY WAR, ​però des d’aquella pel·lícula han anat passant moltes coses i moltes prediccions, la més important va arribar només fa unes setmanes amb l’estrena del film CAPITANA MARVEL, una espectacular pel·lícula de presentació de personatge que ens donava pas a la seqüela d’INFINITY WARAVENGERS: ENDGAME. Per això hem citat els experts Marvels habituals per posar llum sobre aquest tema i comentar la pel·lícula CAPITANA MARVEL i especular sobre que passarà amb la propera AVENGERS 4: ENDGAME.

La cita és el proper dilluns 15 d’abril a les 20:00 a la nostra llibreria, al carrer Sant Llàtzer, 17 de Figueres. Primer comentarem i jutjarem tot el que vam veure a la pel·lícula de la superheroínaCAPITANA MARVEL i tot seguit mirarem com ens lliga aquesta amb la gran i més esperada pel·lícula del UCM… AVENGERS 4: ENDGAME. I, de la qual farem l’habitual recorregut de com s’hi ha arribat a ella, i farem especulacions del que passar.

Com en totes les xerrades d’aquest estil que fem a La Bookman, volem que siguin el siuin el més participatives possibles, així que si veniu no us talleu en dir la vostra i participar-hi. També advertir-vos que si veniu, es millor haver vist la pel·lícula CAPITANA MARVEL amb perquè de ben segur que deixarem anar més d’un spoiler.

xerrada Marvel, UCM, Endgame, Capitana Marvel,

Per anar fent boca aquí teniu el trailer oficial de la pel·lículaAVENGERS 4: ENDGAME: