Ressenya “El Inmortal Hulk” d’Ewing & Bennett

EL INMORTAL HULK

Al Ewing & Joe Bennett

“¡El terror tiene un nombre! Nunca te fijarías en él. No quiere que lo hagas. Es calmado, tranquilo y nunca se queja. Si alguien le dispara en la cabeza, morirá. Hasta que caiga la noche. Entonces vuelve a vivir. Su nombre es Bruce Banner. El terror es El Inmortal Hulk.”

Fitxa tècnica

Editorial: Panini Marvel España
Data publicació: Serie oberta desde novembre 2018
Format: grapa
Idioma: espanyol
Gènere/matèria: Terror, superherois, comic book americà, …

Autors

Al Ewing (Regne Unit, XXXX). Escriptor i guionista fanàtic dels còmics de l’etapa clàssica. Ha fet guions per a Marvel i 2000AD

Joe Bennett (Brasil, 1968) Dibuixant i il·lustrador.

Ressenya

Després d’estar una temporada “mort”, dos anys en concret, Bruce Banner, o millor dit Hulk, ha tornat des de la tomba. Al Ewing i Joe Bennett ens presenten una versió més terrorífica i violenta que mai del gegant maragda, terror en estat pur, homenatjant i recordant els còmics clàssics dels anys 50.

El guionista De Ewing es nota que es un fan de l’època daurada del còmic americà i del Hulk que ens van presentar Stan Lee i Jack Kirby. Bennett, esta immillorable en el dibuix, sobretot en l’expressivitat de les cares i emocions dels personatges. Amb tot això El Inmortal Hulk és una nova interpretació de Dr. Jekyll i Mr. Hyde, però en aquesta versió Hulk/Bruce Banner, com bé diu el títol de la sèrie, no pot morir. Tot i que durant el dia matin al Dr. Banner, per la nit el seu alterego, Hulk, ressuscita per venjar i matar sense pietat a traficants de drogues, pederastes, abusadors sexuals, etc… I encara té temps per apallissar a qualsevol antic enemic o company que se li posi per davant.

Un Bruce Banner amb més dilemes morals que mai, en que el torna a perseguir el fantasma del seu pare, conscient que aquesta vegada el seu altre jo esta creuant la línia i es imparable.

El Inmortal Hulk és una de les sèries mes fresques i diferents de la nova etapa Marvel Fresh Start, imprescindible, molt recomanable tant a fans del personatge com a nouvinguts, i tant per als que us agraden els còmics com als que no.

Com diria The Man, EXCELSIOR amics!

 

Valoració final