Namaka, la revista infantil més divertida i salvatge

Amics, estem d’enhorabona!

A partir d’avui disposarem a la llibreria de la revista infantil bimensual Namaka. Es tracta d’una revista de recent creació que ja ha editat tres exemplars amb molt bona acollida. Com La Bookman, la revista és un projecte nascut del micromecenatge, gràcies al recolzament del qual ha començat a caminar.

Namaka és una publicació adaptada als ulls i a les mans dels nens. Està pensada per ajudar-los a desenvolupar el seu esperit crític, el plaer per la lectura i la creativitat. És una revista lúdica, trepidant, gamberra i, fins i tot, una mica salvatge. Tota una experiència pels nanos, que els motiva a provar els seus talents i a pensar per ells mateixos. Es tracta d’una revista participativa, que els suposa un repte i un estímul visual i creatiu. Vol que els lectors formin part activa de la revista i que n’esdevinguin editors!

Namaka és una revista per tenir damunt de la taula, obrir-la i dibuixar, per llegir-la en companyia abans d’anar a dormir, per viure-la en família tot fent les manualitats que es proposen, per tacar-la a la cuina, per compartir-la amb els germans o regalar-la als néts.

Els continguts abasten des de temes científics a temes humanístics i donen tot el protagonisme a la imaginació i la creativitat dels més petits. La idea és que la lectura esdevingui una experiència total que traspassi els límits propis de la revista en paper. A més a més, aposten per ser una plataforma que dóna a conèixer la feina d’il·lustradors que ja tenen experiència i d’altres que tot just s’inicien en aquest camí.

Darrere de Namaka hi ha la Sara i l’Helena, dues mataronines vinculades al món de la cultura i la literatura que no saben estar-se quietes ni un moment!

En la nostra opinió és un projecte agosarat i de bon gust que farà les delícies dels més petits. Desitgem una llarga trajectòria a aquesta revista!

Salut i bona lectura!