Resolució Relats de Postal 2017

L’estiu s’ha acabat i amb ell el degoteig de postals que ha rebut la llibreria…que no són poques!

Hem quedat bocabadats de la qualitat els textos i de la quantitat de relats que ens heu fet arribar; ens heu transportat a altres llocs sense moure’ns del seient. Heu enviat històries originals i sorprenents, delirants, de pel·lícula, quotidianes, trepidants, melangioses, surrealistes, d’amor i de terror, poètiques, del passat, del present i d’un futur imaginari que ens ha entusiasmat. Fins i tot ens ha escrit algun gos! Tots els relats els hem transcrit, fotografiat i penjat a la pàgina de Facebook de la llibreria, per tal que tothom en pugui gaudir. Els podeu llegir aquí.

Dit això, ens ha resultat molt difícil escollir un sol guanyador entre totes les fascinants històries; tant, que hem concedit també un accèssit (però ens hauria agradat donar-ne molts i molts més)

Guanyador del Premi Relats de Postal 2017: El Gentleman

El Gentleman escriu un text breu de llenguatge informal i concís, amb un encapçalament clàssic i un desenllaç inesperat. És potser l’antítesi del que s’espera del missatge vacacional. Ens ha atrapat.

Accèssit Premi Relats de Postal 2017: Llucieta

En unes poques frases la Llucieta rememora el passat tot visitant el poble on van néixer ella i el destinatari, amb qui intuïm va viure bons moments. Un text acurat i descriptiu sense floritures. Una cal·ligrafia elegant que (cal dir-ho) li dóna un valor afegit al caràcter de la postal com a obra.

Premi del Públic: Ksús

El públic ha escollit a través de les seves apreciacions a Facebook la postal d’en Ksús. Des d’Amposta, un text bonic i reflexiu dirigit al iaio, que ja no hi és.

Amb tots ells ens posarem en contacte en breu i podran recollir el seu Xec bescanviable per llibres des d’avui mateix, 28 de setembre de 2017.

Volem agraïr moltíssim la vostra participació i el temps que heu dedicat a escriure i pensar els relats que tan bona estona ens han fet passar. Sobretot ens alegra poder recuperar la correspondència postal com a mitjà de comunicar-nos i expressar tant en el petit espai que ens brinda una postal. Ho heu aconseguit.

Per a tots vosaltres que heu participat tindrem un detall reservat a la llibreria.

Fins la propera edició!

La Bookman Llibreria

 

Relats premiats

Premi Relats de Postal 2017, firmat per El Gentleman.
Accèssit del Premi Relats de Postal 2017, firmat per Llucieta
Premi del Públic, firmat per Ksús.