Sant Jordi i Fira de Santa Creu ’17

Semblarà que anem tard. O que som lents de reflexió (que no de reflexes). Però sí. Ens ha costat dues setmanes ben bones aturar-nos a posar sobre “paper” les nostres impressions sobre aquest Sant Jordi 2017, o impressió, ja que ho resumirem amb un…ESPECTACULAR. I és que potser es van alinear tots els elements perquè resultés un espectacle meravellós: l’ambient relaxat d’un diumenge familiar, un cel clar i temperatura immillorable, les ganes sortir al carrer i viure la diada del llibre i la rosa. Un goig.

Des de La Bookman, a més, vam estar molt agraïts i emocionats de veure desfilar per parada i llibreria a moltes de les cares conegudes que hem vist en el nostre primer any de vida. Clients i lectors que ens heu fet confiança de nou en aquest dia tan especial, i els dies prèvis. Gràcies.

Aixímateix, el dia 1 de maig, també vam treure la llibreria a la Rambla, en el marc de les Fires i Festes de la Santa Creu. Una bona ocasió per donar-nos a conèixer entre el passejants d’aquesta festivitat, potser, en la nostra opinió, una de les jornades més boniques de l’any a Figueres, amb l’ambient firaire i paradista.

I així acomiadem la crònica. Sense rànquings dels més venuts (cal?) i amb ganes tornar-vos-hi a acompanyar l’any vinent.

Salut i bona lectura!