01/12 PRESENTACIÓ TERRORÍFICA AMB IVÁN LEDESMA

23/11/2022
  • Benvolguts/des,

    En plau convidar-vos a la presentació del llibre de relats COMPTE! CONTÉ CONTES i la novel·la EL RITO CIRCULAR, d'Iván Ledesma.
    Acompanyarà l'autor Sergi Pérez, editor de Mai Més Llibres, que en conversarà amb l'autor, 
    L'acte tindrà lloc el dijous 1 de desembre a la sala Erato de Figueres.
    Us hi esperem!
  • SINOPSI


    Compte!
    Estàs llegint la sinopsi d’un llibre perillós. És ple de relats que et salten dins del cap i no volen abandonar-te. Després no diguis que ningú no t’ho va advertir.

    El cuc ple de dents ha tornat al nostre món i encara que no recorda qui és, sí que sap com pot acabar amb aquesta gana voraç que el consumeix. La porta d’una dimensió infernal s’ha obert en una vella mina abandonada i exigeix que se li reti homenatge amb sacrificis. Les arrels s’han apoderat del món i no permeten que ningú se salvi de buscar un lloc amb aigua i sol on passar la resta de l’eternitat. Els fantasmes trenquen la monotonia en les llargues hores del torn de nit de l’hospital, i les infermeres ja els coneixen prou bé…

  • SINOPSI


    En la Colmena no les gusta que la gente meta las narices en sus  asuntos. ¿Sabes dónde te digo? Ese sitio lleno de edificios enormes y feos a las afueras, donde pasó lo del incendio hace años, con muchos muertos. Un horror.

    Allí tienen sus propias creencias, sus propios mitos y sus propios demonios.

    Ahora parece que está todo tranquilo. Eso dicen.

    Pero los niños del lugar no están de acuerdo.

    Algo está despertando en el tercer sótano del parking.

    Ese que está inundado.Y ese algo quiere que los habitantes de la Colmena cumplan un viejo ritual donde morir es solo la primera parte y después viene lo peor.

  • L'AUTOR


    Iván Ledesma (Barcelona, 1977) lleva más de veinte años ejerciendo como escritor y guionista y dedicándose al trabajo creativo para todo tipo de medios: productoras, televisiones (Vent del pla), radios y editoriales (la serie infantil Diario de Dan; la ficción adulta 184 o Negorith, premio Joaquim Ruyra 2017; y la novela gráfica La vampira de Barcelona).

    Ledesma es así mismo propietario de una pequeña empresa de proyectos audiovisuales que trabaja para productoras y televisiones, ha escrito películas para Netflix (Xtremo, por ejemplo) y ha impartido cursos y talleres de guión y de análisis de guión. Además, ha compuesto la banda sonora para varias series de TV y ha editado más de una docena de discos con diversos grupos. 

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades