Què construirem

Oliver Jeffers torna amb una nova i fascinant història sobre l’amor sense límits, la importància dels somnis i el poder de la imaginació, els millors ingredients per construir un futur brillant

16,50 

Sinopsis / Descripció

Un pare i una filla decideixen crear les bases de la seva vida junts. Utilitzant les seves pròpies eines especials es posen a treballar: construeixen els records que guardaran per sempre, una llar on poder estar segurs i un amor que els mantindrà units tota la vida.

Data de l’Edició: 15/09/20
Any de l’Edició: 2020
Idioma: Català
Autor: Oliver Jeffers
Traductor: Anna Llisterri
Nº de Planes: 48
Enquadernacio: Tapa dura
Editorial: Andana Editorial
Col·lecció: Àlbums

Oliver Jeffers és un artista, illustrador i escriptor nascut accidentalment a Austràlia però criat a Belfast (Irlanda del Nord).

Va estudiar en una escola d’ensenyament secundari especialitzada en art digital (Hazelwood College) i es graduà en Comunicació Visual a la Universitat d’Ulster el 2001. Després visqué a Austràlia, i finalment s’ha establert a Brooklyn, Nova York.

Els seus àlbums illustrats, aclamats per la crítica, han estat traduïts a més de quaranta idiomes i han venut més de 10 milions de còpies a tot el món. La curiositat i l’humor són dos dels principals temes que tracta en el seus llibres.

A més, les seves creacions han estat exhibides en institucions com el Brooklyn Museum de Nova York, el Irish Museum of Modern Art de Dublín, la National Portrait Gallery de Londres i el Palais Auersperg de Viena.

Jeffers ha estat guardonat amb nombrosos premis, incloent el New York Times Best Illustrated Children’s Books Award, el Premi Bolonya Ragazzi, un Irish Book Award i un Premi Associació Literària del Regne Unit.