Els dits de la bruixa

Una bruixa amb els cabells vermells i els dits d’acer apareix inconscient a la llera del riu Adrenalina. Un científic amb una malaltia angoixant la rescata i li ofereix refugi a la seva cabana. Els dits de la bruixa és la reveladora història d’una dimensió màgica i complexa que amaga als troncs dels arbres els seus secrets més terribles.

15,50 

Sinopsis / Descripció

Una bruixa amb els cabells vermells i els dits d’acer apareix inconscient a la llera del riu Adrenalina. Un científic amb una malaltia angoixant la rescata i li ofereix refugi a la seva cabana.

Aquí comença i convergeix la història maleïda dels protagonistes, en un món que supera a poc a poc les conseqüències d’una dictadura aterridora i on conviuen somnàmbuls que no volen despertar-se, punks que s’implanten peces metàl·liques al cos, robots de companyia que freguen la perversió i un grapat de bruixes que, un bon dia, van decidir abandonar les ciutats per conquerir els boscos.

Els dits de la bruixa és la reveladora història d’una dimensió màgica i complexa que amaga als troncs dels arbres els seus secrets més terribles.

Data de l’Edició: 15/07/20
Any de l’Edició: 2020
Idioma: Català
Autor: Tamara Romero
Traductor: –
Nº de Planes: 120
Enquadernacio: Tapa tova
Editorial: Mai Més Llibres
Col·lecció: Catxap

Tamara Romero va néixer a Barcelona. És llicenciada en Comunicació i ha treballat com a periodista i editora. Dedica gran part del temps a llegir i escriure, i és autora de novel·les com La estatua que tiembla, Brújula y murciélago o La momia y la niñera, entre d’altres. Els seus relats, un dels quals va obtenir un premi Ignotus, han aparegut en revistes i antologies com Strange Horizons, Combustible Lovecraft o The Barcelona Review.