La mestra del te i la investigadora

Aquest volum recull cinc històries de l’univers ucrònic “Xuya” (quatre relats i la novel·la curta que dona nom al llibre), on l’Imperi xinès descobreix Amèrica abans que els europeus, aconseguint així l’hegemonia mundial durant mil·lennis. La novel·la narra la història de la mestra del te: la Filla de l’Ombra, i la investigadora Long Chau, que es veuen immerses en la investigació d’un assassinat.

18,95 

Disponible sota comanda

Sinopsis / Descripció

Aquest volum recull cinc històries de l’univers ucrònic Xuya (quatre relats i la novel·la curta que dona nom al llibre), on l’Imperi xinès descobreixen Amèrica abans que els europeus, i aconsegueix així l’hegemonia mundial durant mil·lennis.

A La mestra del te i la investigadora una nau de càrrega apartada del servei militar després d’una lesió traumàtica, la Filla de l’Ombra, ha passat a guanyar-se la vida demanera precària com a mestra artesana d’infusions que alteren la ment dels viatgers de l’espai per al seu propi confort. Mentrestant, l’acadèmica esquerpa i excèntrica Long Chau vol trobar un cadàver per als seus estudis científics. Quan la Long Chau entra al despatx de la Filla de l’Ombra, aquesta espera un encàrrec desagradable però fàcil. Quan resulta que el cos que troben ha estat assassinat, la Long Chau se sent empesa a investigar i arrossega la Filla de l’Ombra amb ella.

Data de l’Edició: 17/06/20
Any de l’Edició: 2020
Idioma: Català
Autor: Aliette de Bodard
Traductor: Anna Puente
Nº de Planes: 216
Enquadernacio: Tapa tova
Editorial: Mai Més Llibres
Col·lecció: Nüwa

Aliette de Bodard viu i treballa a París. Ha guanyat tres premis Nebula, un premi Locus, un Premi Britànic de Fantasia i quatre premis de l’Associació Britànica de la Ciència Ficció. Va ser doble finalista als premis Hugo el 2019 (Millor Saga i Millor Novel·la Curta). Recentment ha publicat The House of Sundering Flames, l’últim volum de la trilogia Dominion of the Fallen, ambientat en un París de canvi de segle devastat per una guerra màgica, que també comprèn The House of Shattered Wings (Premi de l’Associació Britànica de la Ciència Ficció i finalista dels premis Locus el 2015), i The House of Binding Thorns (Premi de l’Èxit de la Societat Europea de la Ciència Ficció i finalista dels premis Locus el 2017).