La veritat sobre el cas Harry Quebert

En Marcus Goldman, l’estrella més jove de les lletres americanes, no aconsegueix escriure la seva segona novel·la. Però en plena crisi d’inspiració li arriba la notícia: el seu amic i antic professor a la universitat, l’escriptor de culte Harry Quebert, és acusat d’haver assassinat, fa molt de temps, una noia de 15 anys amb qui va mantenir en secret una relació amorosa quan ell en tenia 34. Malgrat els anònims amenaçadors que rep, en Marcus decideix investigar el cas fins al final. Què va passar aquell estiu del 1975 a Nou Hampshire? Qui va matar la Nola Kellergan? Descobrir-ho pot salvar la vida al seu amic Harry Quebert, i per a ell pot representar l’oportunitat d’escriure el llibre d’èxit que li reclamen.

10,95 

Sinopsis / Descripció

El suís Joël Dicker ha creat als 27 anys un món literari que recorda un clàssic americà, tan ric i tan potent que ha deixat sorpresos lectors i crítics. Som al 2008. En Marcus Goldman, l’estrella més jove de les lletres americanes, no aconsegueix escriure la seva segona novel·la. Però en plena crisi d’inspiració li arriba la notícia: el seu amic i antic professor a la universitat, l’escriptor de culte Harry Quebert, és acusat d’haver assassinat, fa molt de temps, una noia de 15 anys amb qui va mantenir en secret una relació amorosa quan ell en tenia 34. Malgrat els anònims amenaçadors que rep, en Marcus decideix investigar el cas fins al final. Què va passar aquell estiu del 1975 a Nou Hampshire? Qui va matar la Nola Kellergan? Descobrir-ho pot salvar la vida al seu amic Harry Quebert, i per a ell pot representar l’oportunitat d’escriure el llibre d’èxit que li reclamen.

Data de l’Edició: 23/01/20
Any de l’Edició: 2020
Idioma: Català
Autor: Joël Dicker
Traductor: Imma Falcó
Nº de Planes: 688
Enquadernacio: Butxaca
Editorial: DeButxaca
Col·lecció: –

Joël Dicker. Ginebra, 1985. Llicenciat en Dret. La seva primera novel·la, Els últims dies dels nostres pares (2010), guanya el Premi dels Escriptors Genovesos. L’any 2012 publica La veritat sobre el cas Harry Quebert, un fenomen mundial que obté el premi de la Fundació de la Vocació Bleustein-Blanchet, el Gran Premi de Novel·la de l’Acadèmia Francesa i el premi Goncourt dels Instituts. Se n’han venut més de 5 milions d’exemplars a tot el món i s’ha traduït a 40 llengües. Actualment se n’està preparant l’adaptació a una sèrie de televisió produïda per l’MGM i dirigida per Jean-Jacques Annaud, amb Patrick Dempsey en el paper de Harry Quebert. Posteriorment publica El llibre dels Baltimore (2015). La desaparició de Stephanie Mailer és la seva quarta novel·la, i des que es va publicar en francès, el març del 2018, ocupa els primers llocs de les llistes de llibres més venuts. Joël Dicker continua sent un dels grans fenòmens literaris dels darrers temps. .