Concurs RELATS de POSTAL

Concurs: RELATS de POSTAL

Quan va ser la última vegada que vas rebre una carta personal o una postal via correu convencional ?

A la Bookman potser no fem vacances d’estiu…però volem saber que vosaltres les feu ! I què millor que tenir notícies vostres a través del correu postal personal, tan abandonat! O no recordeu la sensació de cartejar-vos amb algú i esperar resposta?

Per aquest motiu, hem pensat en un concurs una mica diferent. Combinem la nostra debilitat per l’escriptura manual i el correu postal amb les ganes de rebre fragments d’històries de la vostra collita.

Feu-vos amb una postal del lloc on aneu de vacances, o d’on us esteu, i escriviu-nos una anècdota real, inspirada, inventada, imaginada… en forma de relat breu. I no us n’esteu de donar-li el vostre toc si el que us agrada és el gènere negre, la ciència ficció, la novela històrica o romàntica…

Plumes al tinter !

 

BASES

 • Hi pot participar qualsevol persona, sense importar edat, gènere o espècie.
 • La postal contindrà un breu relat d’una anècdota real, inspirada o inventada de les vacances d’estiu. Es valorarà la qualitat narrativa del text.
 • El text de la postal ha de ser original i inèdit. L’extensió del mateix no pot excedir la part reservada per al missatge en una postal de tamany estandard. S’admetran textos en català i castellà.
 • L’ortografia caldrà que sigui neta i clara per tal de facilitar la seva lectura.
 • Al final del text, l’autor anotarà el seu pseudònim, seguit d’un telèfon de contacte.
 • Es podran presentar un màxim de dues postals per persona.
 • Qualsevol text que es consideri inapropiat o ofensiu quedarà fora de concurs.
 • Només s’acceptaran postals enviades per correu postal, a l’adreça següent:

La Bookman Llibreria

Carrer Sant Llàtzer, 17

17600  Figueres (Girona)

 • El jurat del Premi Relat de Postal estarà format pels integrants de La Bookman Llibreria, mentre que el Premi del Públic serà escollit a través del reconeixement a les xarxes.
 • Les postals rebudes quedaran en propietat de La Bookman Llibreria, que es reserva el dret de reproduïr-les i/o d’exposar-les amb motiu del concurs.
 • Tota postal que arribi amb data posterior a la resolució, serà ben rebuda però fora de concurs.
 • La participació al concurs significa l’acceptació d’aquestes bases.

 

Premi

Premi Relat de Postal: un xec per valor de 50€ en llibres o altres productes de La Bookman Llibreria.

Premi del Públic: un xec per valor de 25€ en llibres o altres productes de La Bookman Llibreria. Serà concedit a la postal que obtingui més M’agrada o M’encanta a les xarxes socials.

 

Termini d’acceptació

Participaran a concurs totes les postals rebudes fins el 9 de setembre i tota postal en la que consti aquesta data o anterior al matasegells de la mateixa, sempre i quan arribi abans de la resolució.

 • Es crearà un àlbum de fotos al Facebook de La Bookman Llibreria, on s’aniran pujant les postals rebudes. El nom i telèfon dels autors seràn ocultats. Els M’agrada i M’encanta que rebin les postals serviran per otorgar el Premi del Públic. Es podrà valorar les imatges fins les 00:00h del diumenge 24 de setembre, moment en què tancarem el recompte.

 

Resolució

El 28 de setembre farem públic el guanyador d’ambdues categories per mitjà de les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram). Els guanyadors podran recollir el premi a La Bookman Llibreria a partir d’aquest mateix dia en què es publica la resolució.

Esperem les vostres anècdotes estiuenques!