CONDICIONS GENERALS DE COMPRA

1) Àmbit d’aplicació i procediment de compra

Les presents condicions s’apliquen a totes les transaccions comercials realitzades a través del lloc web https://www.llibreriabookman.com del qual n’és titular Francesc Llopis Surrallés, amb CIF número 47716708B i domicili fiscal al Carrer Sant Llàtzer, 17 (17600) Figueres.

La confirmació de la comanda implica l’acceptació de la compra i d’aquestes condicions generals, que són les que regiran, en absència de condicions particulars, la vostra relació amb La Bookman Llibreria.

Els preus dels productes exposats al lloc web inclouen l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA), variable en funció de la seva tipologia en vigor: un 4% pels llibres i un 21% per la resta d’articles.

Per a realitzar una comanda, l’usuari haurà d’insertar tots els articles que desitgi adquirir a la “cistella de la compra” i seguir les instruccions que s’hi indiquen. Durant el procés de compra, les despeses d’enviament es calculen automàticament per tal que pogueu veure l’import total de la vostra compra.


2) Preu dels productes

Els preus dels llibres són susceptibles a modificacions determinades pels editors i subjectes a la Llei del llibre 10/2007 i, en el cas dels llibres d’importació, a les fluctuacions de la moneda d’origen.


3) Disponibilitat dels productes i confirmació de la comanda

Les existències dels llibres i altres articles són limitades i la seva aparició al web no implica la seva disponibilitat immediata. En cas de no disposar del llibre demanat, ens posarem en contacte amb vosaltres per informar-vos de la demora en la recepció de la vostra comanda.

Quan feu una comanda rebreu una confirmació per correu electrònic que us informarà de qualsevol modificació de disponibilitat relativa als llibres que hagueu sol•licitat. Si hi trobeu qualsevol error o discrepància sobre el preu, el lliurament o la forma de pagament, comuniqueu-nos-ho immediatament.


4) Condicions de lliurament

A partir del moment en què tinguem enllestida la vostra comanda, rebreu el paquet en el període de 24-72h, sempre i quan no aparegui cap inconvenient.

El càlcul de les despeses d’enviament dependrà de la zona de destí, tal i com apareix a la següent taula de tarifes:

ENVIAMENTS NACIONALS (IVA INCLÒS)
Província de Girona: 3,95 €
Barcelona, Lleida i Tarragona: 4,75 €
Resta de la Península: 6,50 €
Balears: 9,40 €
Canàries: 25 €
Ceuta i Melilla: 21 €
Andorra: 12,40 €

El cost definitiu de l’enviament és sempre el que consta a la factura emesa per La Bookman Llibreria.

Per a consultar les tarifes internacionals, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: info@llibreriabookman.com

En enviaments a països no comunitaris, La Bookman Llibreria no es farà càrrec en cap cas del pagament d’impostos, aranzels duaners o altres càrrecs.

L’enviament gratuït a partir de 100€ de compra es du a terme en enviaments a la Península.


5) Reclamació de comandes

Si no rebeu la comanda un cop transcorregut el termini de lliurament aproximat, poseu-vos en contacte amb nosaltres i farem immediatament la reclamació al transportista. Un cop obtinguda la resposta a la reclamació, ens posarem en contacte amb vosaltres.


6) Forma de pagament

El pagament dels articles seleccionats es farà mitjançant targetes de crèdit VISA o MasterCard, Bizum o Google Pay.

Un cop valideu la vostra compra, arribareu al darrer pas per tal d’introduir les dades de la vostra targeta.

Cal omplir els 16 dígits del número de la vostra targeta, la data de caducitat i el codi de seguretat. La Bookman Llibreria disposa d’un servidor segur que garanteix la privacitat de les dades que transmeteu a la xarxa. Aquesta privacitat s’aconsegueix mitjançant el protocol SSL i una passarel·la de pagament que processa la transacció de manera segura.

El cobrament de la vostra targeta es realitzarà en el moment de fer la compra.

En cas que el TPV no accepti la targeta, es cancel·larà automàticament la comanda i us informarem en línia que l’operació ha estat cancel·lada.


7) Anul·lació de comandes

La Bookman Llibreria es reserva el dret d’anul·lar les comandes amb errors tipogràfics o aritmètics o que continguin una adreça d’enviament imprecisa que pugui dificultar el lliurament dels articles.

Si voleu anul·lar una comanda encara no expedida, ho podeu fer enviant-nos un correu electrònic a info@llibreriabookman.com amb el número de comanda.


8) Devolucions de compres

La Bookman Llibreria us informa que disposeu del dret de desistiment, sempre que els productes adquirits no es trobin en les categories contemplades en l’article 45 de la Llei d’ordenació del comerç minorista. Podeu exercir aquest dret d’acord amb les següents condicions:

– La Bookman Llibreria accepta totes les devolucions que s’efectuïn dins del termini assenyalat (15 dies hàbils des de la recepció del llibre) sempre que el llibre es trobi en perfecte estat. Un cop rebut el llibre, La Bookman Llibreria comprovarà el seu estat abans de procedir al reintegrament de l’import.

– Si rebeu un llibre en mal estat, el podeu tornar i La Bookman Llibreria us reemborsarà l’import íntegre (preu del llibre i despeses d’enviament). La responsabilitat de La Bookman Llibreria es limita a aquesta reposició.


9) Seguretat i confidencialitat

La Bookman Llibreria garanteix la seguretat i confidencialitat de totes les comunicacions amb els seus clients. Així, totes les operacions de pagament on-line es realitzaran a través d’un servidor segur, basat en l’estàndard SSL que protegeix les dades enfront d’intents de violació per part de tercers.
D’aquesta manera, La Bookman Llibreria garanteix la protecció i la confidencialitat de les dades personals, domiciliàries, de pagament i de qualsevol altre tipus que ens proporcionin els nostres clients d’acord amb allò disposat al Reglament General de Protecció de Dades (RGPD).
Totes les dades facilitades pels nostres clients seran incloses en un fitxer automàtic de dades de caràcter personal creat i mantingut sota la responsabilitat de Llibreria Sendak SCCL.
En compliment amb el RGPD, els clients de La Bookman Llibreria poden, en tot moment, exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre les seves dades personals posant-se en contacte amb la llibreria a través d’un correu electrònic a info@llibreriabookman.com, tot indicant com a assumpte “dades personals de la web”.