Amin Sheikh “Bombai Mumbai: La vida és la vida. Jo sóc gràcies a tu”

Bon dia Bookmaniàtics!

El passat dissabte 20 de maig al matí vam tenir la sort de conèixer l’Amin Sheikh, autor del llibre Bombay Mumbay. La vida és la vida. Jo sóc gràcies a tu que va venir a presentar-lo a la llibreria i a explicar-nos tot el projecte que hi ha darrera d’aquest llibre.

Amin Sheikh

L’Amin va nèixer a Bombai (India) i als 5 anys, després de rebre maltractament per part del seu padrastre i de ser obligat a treballar, es va escapar de casa i va aprendre a sobreviure pels carrers d’aquesta gran ciutat. Tot i la seva curta edat va haver de patir un infern en forma de violencia, violacions, enganys i més situacions que semblaven no tenir fi. Però un bon dia l’Amin va trobar una persona que el va ajudar, un àngel com ell diu, i en aquell moment tot va començar a canviar: va començar a tornar a confiar en la gent, va aprendre a valorar la vida i el que realment és important en aquesta per ser feliç i també va aprendre a lluitar pels somnis.

L’Amin va tenir un somni: obrir una Llibreria-Cafeteria a Bombai que oferís sortir del cercle de la pobresa a altres joves que estaven passant per la mateixa situació que havia passat ell. Per aconseguir-ho va decidir escriure un llibre amb la seva experiència per mirar de conscienciar més gent i alhora recaptar fons per a fer realitat el seu objectiu. L’obertura d’aquesta Llibreria-Cafeteria ja és una realitat i va ser possible gràcies a la venda del llibre autobiogràfic titulat Bombay Mumbay. La vida és la vida. Jo sóc gràcies a tu del que ja n’ha venut més de 12.000 còpies i s’ha traduït a vuit llengües.

Aquest llibre i la presentació que en vam fer a la llibreria van ser una dosi de positivisme per valorar com n’és d’important lluitar pels teus somnis i com, tan sols amb sostre i menjar, tenim mil motius per somriure a la vida.

Salut i bona lectura!

Portada del llibre

*Tots els diners recaptats per la venta d’aquest llibre van destinats a l’ONG de l’Amin Sheikh.