29e Festival International del Disc et de la Bande Dessinée

El cap de setmana del 30 de setembre i 1 d’octubre de 2017 es celebrarà a Perpinyà el 29è Festival International del Disc et de la Bande Dessinée.

Una cita molt interessant per als amants del còmic i de la música que aquest any cumpleix 29 edicions i que destaca per ser una fira petita però de gran nivell qualitatiu, com ho demostren les exposicions, els autors que porten i les activitats i concerts que ofereixen.

Aquest any La Bookman Llibreria hi serà present amb un stand com a única llibreria representant d’aquest costat del Pirineu i també per donar suport als autors catalans que aniran al festival a signar exemplars. Aquests autors són ni més ni menys que Rubén Pellejero (Corto Maltés. Sota el sol de mitjanit), Jaime martín (Jamás tendré 20 años) i Toni Benages (Josep Palau i Fabre, la joia de viure).

I ara que us hem fet dentetes i esperem haver-vos animat a venir, sapigueu que a la llibreria disposem d’invitacions per als primers que vingueu a demanar-les.

Si voleu més informació del 29e Festival International del Disc et de la Bande Dessinée, horaris, ubicació i activitats programades, visiteu la seva web: FID & BD