25/04 INFINITY WAR: ¿Cómo hemos llegado hasta aquí?

Cada cop queda menys per una de les estrenes cinematogràfiques més esperades dels últims anys pels aficionats als còmics… AVENGERS: INFINITY WAR.

Aquesta pel·lícula és el punt culminant que des de fa anys es cuina a l’UCM (Univers Cinematogràfic Marvel) de Marvel/Disney, i en els diversos films dels superherois de Marvel hem anat trobant pistes de cap a on ens dirigiem.

Però han passat moltes coses, hi ha molts detalls i moltes sutileses que o bé ja no recordeu, o bé us les heu perdut al no veure algun dels films. Per això, juntament amb Oci Ficció, us proposem posar-vos al dia amb tot el que necessiteu saber per anar a veure aquesta pel·lícula sense perdre cap detall amb una xerrada de l’expert en la matèria Iván Méndez.

 

 

XERRADA: INFINITY WAR ¿CÓMO HEMOS LLEGADO HASTA AQUÍ?

Dimecres 25 d’abril de 2018 a les 20:00h

a La Bookman llibreria (carrer Sant Llàtzer, 17, Figueres)

 

I per anar fent boca, aquí teniu el tràiler de l’esperada pel·lícula:

 

*****ESPAÑOL******

 

Cada vez queda menos para una de las estrenas cinematográficas más esperadas de los últimos años para los aficionados a los cómics… AVENGERS: INFINITY WAR.

Esta película es el punto culminante resultado de lo que desde hace años se cocina en el UCM (Universo Cinematográfico Marvel) de Marvel/Disney, y que nos ha ido dejando pistas en los diversos films de los superhéroes Marvel de los últimos años que nos indicaban de hacia dónde nos dirigíamos.

Pero han pasado muchas cosas, hay muchos detalles y muchas sutilezas que o bien ya no recordáis, o bien os las habéis perdido al no haber visto alguna de las películas. Por eso, juntamente con Oci Ficció, os proponemos poneros al día con todo lo que necesitáis saber para ir a ver esta película y no perderos ningún detalle con una charla del experto en la materia Iván Méndez.

 

 

CHARLA: INFINITY WAR ¿CÓMO HEMOS LLEGADO HASTA AQUÍ?

Miércoles 25 de abril de 2018 a las 20:00h

a La Bookman Llibreria (calle Sant Llàtzer, 17, Figueres)

 

Y para ir haciendo boca, aquí tenéis el trailer de la esperada película: