Sant Jordi a la vista!

Ja s’olora. Sentim ben al fons dels narius la fragància de rosa, el desig de regalar, la curiositat i l’amor per la lectura que, en aquesta primavera incipient, esclaten la diada de Sant Jordi (i els dies previs, també)

No ens és aliè. Ho vivim des de les trinxeres i aquesta serà ja la segona dolça batalla de La Bookman, en què intentarem satisfer i endevinar tots els gustos, per tal que, els que gaudeixen de la lectura segueixin fent-ho amb escreix, i els que s’inicien o no en tenen l’hàbit no la vulguin deixar mai més. Dit així sona ben ambiciós. I ho és. Però no concebem la vida sense aquest plaer, i no podem fer més que posar-hi de part nostra. Com la resta de l’any, però amb el fervor mediàtic i la llegenda del nostre costat.

Enguany ens podreu trobar dins la Rambla tot el dia, aquest diumenge 23, ubicats a la parada que ocupa els llocs 13 i14. Parlant en plata: Pujant la Rambla per la banda dreta, la tercera parada després de l’escala central (d’esquenes al Museu del Joguet). Ep! No us despisteu, que l’ambient de la Rambla serà espectacular i es preveu un dia magnífic. D’altra banda, pels que busquin més varietat i menys aglomeracions, la llibreria estarà oberta tot el dia, de 10h a 20h.

Us desitgem una meravellosa Diada de Sant Jordi, i com sempre… Salut i bona lectura!