19/10 Contacontes i Taller infantil: En Pinxo no vol punxar

Benvolguts i benvolgudes,

Tenim el plaer de convidar-vos a la presentació/contacontes del llibre En pinxo no vol punxar, que tindrà lloc el proper dissabte 19 d’octubre a les 12h a la nostra llibreria del carrer Sant Llàtzer núm. 17, de Figueres.

En aquest acte contarem amb la presència de la seva autora, Marina Hidalgo Rovira, i farem un contacontes+taller a càrrec de la Júlia Camacho.

Us hi esperem!

 

EN PINXO NO VOL PUNXAR
Marina Hidalgo Rovira
Editorial: Cruïlla
Data publicació: 22-08-2019
ISBN: 978-84-661-4632-6
Format: Tapa tova Pàgines: 32
PVP: 8,00€
Idioma: català
Gènere/matèria: infantil /autoestima
Il·lustració: Marisa Morea

 

SINOPSI

En Pinxo és un cactus que sempre està sol i trist, i es pensa que és per culpa de les seves punxes. Per això comença un viatge pel món, per trobar algú que li expliqui què ha de fer per tenir amics.
En Pinxo és un cactus que es pensa que no l’estimarà mai ningú perquè té el cos cobert de punxes. Decideix viatjar pel món i coneix altres éssers que també tenen punxes. I al final del viatge fa un descobriment extraordinari.
En Pinxo és un cactus que sempre està sol i trist. Està convençut que per culpa de les seves punxes, ningú no l’estimarà mai. Per això decideix anar a buscar altres éssers que també tinguin punxes, per preguntar-los com s’ho fan per ser feliços. Durant el seu viatge pel món coneix molta gent, però ningú no li aclareix com ho ha de fer per tenir amics. Fins que, un cop a casa de nou, troba una rosa preciosa, que l’ajudarà a trobar la solució al seu problema.

 

L’AUTORA

Marina Hidalgo Rovira (Figueres, 1979). Llicenciada en psicologia per la Universitat de Girona. Durant onze anys es va dedicar a la psicologia aplicada a l’esport en la Federació Catalana de Fútbol formant i orientant jugadors i entrenadors. Aquest apropament als joves i les seves problemàtiques la va portar a interessar-se per la psicogia de l’educació.

Actualment combina les seves funcions com a psicòloga en un centre educatiu de l’Alt Empordà amb la tasca d’escriure. La locura de las mariposas va ser la seva primera novel·la, i aquest 2019 ha publicat un nou llibre: La hora de la camada.