07/03 Ventrilòquia amb Sant Jordi i el Drac Devorallibres

Benvolgudes i benvolguts,

El proper 7 de març, a les 12h, us convidem a gaudir de l’espectacle de ventrilòquia al voltant del conte SANT JORDI I EL DRAC DEVORALLIBRES, que tindrà lloc a la nostra llibreria del Carrer Sant Llàtzer, 17 de Figueres.

L’espectacle anirà a càrrec de l’autor del llibre i ventríloc, Xavier Margenat.

Us hi esperem!

 

SINOPSI

Una aventura sobre un Sant Jordi un xic diferent. Sant Jordi, per salvar la pell, es converteix en un autèntic contacontes i el més sorprenent és que ho fa tan bé, que el drac enlloc de menjar-se’l acaba sent un devora llibres! Però potser no amb el sentit que et penses… Quina una que n’organitzarà.

A més, durant el llibre podràs testejar els teus coneixements sobre d’altres contes infantils com en Patufet i la Caputxeta vermella! Al final del llibre podràs conèixer la veritable història de Sant Jordi i a la resta… Prepara’t!

 

L’AUTOR

En Xavier Margenat, a més d’escriure contes i novel.les infantils i juvenils, realitza espectacles infantils de ventrilòquia, tant per esdeveniments privats (festes d’aniversari, escoles, comunions, festes infantils…) com per esdeveniments públics (actuacions en festes majors, centres cívics, biblioteques, televisions…).
En aquests espectacles, els personatges dels seus contes es fan realitat.