Exposició Will Eisner

El 6 març de 1917 va nèixer a Nova York, Will Eisner, un dels autors de còmic més grans de la història del mitjà, i sobretot un dels principals impulsors del còmic arreu del món. L’obra d’Eisner va ser molt important per treure el còmic del confinament en el que sempre havia viscut com a mitjà d’entreteniment per a nens i adolescents per a convertir-ho en un mitjà també per a a adults.

L’any 2017 es van celebrar els 100 anys del naixement de Will Eisner i Norma Editorial va preparar una miniexposició monogràfica sobre l’autor i la seva obra. Ara aquesta exposició la podeu trobar a la nostra llibreria fins al 16 de setembre, l’entrada és gratuïta i podreu descobrir o saber una mica més de l’autor que dóna nom als premis més importants de còmic a nivell mundial, els Eisner Awards de la San Diego Comic Con.

També a la llibreria trobareu algunes de les obres clau del mestre com aquestes tres:

  • LA TRILOGÍA DE CONTRATO CON DIOS (EDICIÓN DEL CENTENARIO): La novel·la gràfica que ho va començar tot, acompanyada de dos clàssics: Ansia de vivir i La avenida Dropsie. Nova edició que inclou una introducció d’Scott McCloud escrita en motiu del centenari.
  • NUEVA YORK. LA VIDA EN LA GRAN CIUDAD: Edificis d’apartaments, immigrants buscant una vida millor i memòries d’una gran ciutat.
  • LA VIDA EN VIÑETAS: Histories autobiogràfiques d’un artista de còmic en un país de canvis constants.