FID & BD, Festival international del disc et de la bande dessinée de Perpignan 2018

Diumenge 30 de setembre ens podreu trobar amb l’stand de La Bookman a la…

30 edició del Festival Internacional del Disc i la Bande Dessinée 

(29 i 30 DE SETEMBRE, DE 10H-19H)

Com cada any la fira té lloc a l’Église des Dominicains de Perpinyà. Aquesta fira acull als amants de la música i el còmic amb 80 expositors de vinils i una desena d’stands de còmic, entre els que ens contem! És una petita fira d’ambient distès i familiar que aconsegueix reunir grans autors de còmic europeu (bande dessinée) per conèixer-los i que ens dediquin les seves obres.

En aquesta agradable atmòsfera s’hi produeixen trobades i intercanvis al voltant del món del disc, la música, la BD, el llibre, la fotografia i la subcultura en general.

La programació conta amb exposicions a diferents espais, dedicatòries d’autors de renom del còmic, concerts i alguna conferència. Veieu el programa o descarregueu-lo

  • Aquests són els autors de trobareu firmant dissabte i diumenge a partir del les 14:30:

Guillaume Bouzard, Rubén Pellejero, Gipi, Toni Benages, Frédéric Bézian, Mezzo, Jean-Claude Denis, Jeff Pourquié, Riff Reb’s, Édith, Jean Solé, Les Fondeurs de Briques, Jampur Fraize, Antonio Lapone, Jérôme Soligny, Michel Goze, Thierry Guitard, Miriana Mislov, Elric Dufau, Philippe Bringel, Aurélio, Pascal Comelade, Lionel et Marie Limiñanas.

QUAN: 29 i 30 de setembre (tot i que el 27 i 28 té lloc alguna activitat)

ON: ÉGLISE DES DOMINICAINS

 6 Rue François Rabelais, 66000 Perpignan, França