Figueres Galàctica. He vist robots que vosaltres no creuríeu

Aquest any es celebra la tercera edició de la Figueres Galàctica que organitza l’associació figuerenca Oci Ficció i que omplirà la capital de l’alt empordà amb un bon grapat d’actes durant la setmana del 13 al 19 de novembre. Un dels trets distintius de la Figueres Galàctica é s que sempre s’escull un tema central per a cada edició i que serveix com a vertebrador en tots els actes que es celebren durant la setmana.

En la primera edició el tema escollit va ser “Star Wars“, en la segona edició va ser “La cultura japonesa” i en aquesta tercera edició tot girarà al voltant de… “Els robots“!!!

Doncs bé en aquesta Figueres Galàctica dedicada als robots divendres 17 a les 19:30h a La Bookman tindrem un acte que ens fa moltíssima il·lusió acollir a la nostra llibreria, que és la xerrada “He vist robots que vosaltres no creuríeu. La robòtica a la ficció” a càrrec de Jordi Ojeda que ens parlarà de robots, dels seus inicis, de la seva història, de la presència d’aquests éssers en la realitat i en la ficció, ….

En Jordi Ojeda és una de les persones més qualificades en el nostre país per a parlar de ciència i robòtica relacionades amb la ciència ficció, és professor de la Universitat de Barcelona, colabora en diversos mitjans i festivals com els de Sitges, els salons del còmic i del manga de Barcelona, la setmana de la ciència a Barcelona, etc… I té un blog molt interessant que a part d’anunciar les diferents activitats que realitza també fa interessants recomanacions i ressenyes de còmics i cinema de ciència ficció, ho trobareu en aquest enllaç: CCT Còmic Ciència i Tecnologia

 

us hi esperem!