PRESENTACIÓ: Narcís Monturiol i les pedres de l’infern

Benvolguts lectors,

Dimarts 21 de novembre, a les 19.30h 

Tenim el plaer de convidar-vos a la PRESENTACIÓ de la novel·la gràfica Narcís Monturiol i les pedres de l’infern. Comptarem amb la presència dels seus autors Sebastià Roig i Toni Benages, guionista i dibuixant. Publica Editorial Males Herbes.

L’acte tindrà lloc a la vostra llibreria del carrer Sant Llàtzer núm.17 de Figueres.

No us la perdeu, us hi esperem!

Coberta de “Narcís monturiol i les pedres de l’infern”.

SINOPSIS

Des de fa un temps, els pescadors de Cadaqués no s’atreveixen a sortir a mar. Una sèrie de desaparicions misterioses i els rumors sobre la presència d’éssers monstruosos, ha fet que el poble parli d’actes de bruixeria. El senyor Monturiol, científic i utopista, no s’ho acaba de creure, i, per intentar aclarir-ho, encapçalarà una expedició a la zona on succeeixen aquests fenòmens inexplicables. Una novel·la gràfica d’aventures per a totes les edats, una història que farà les delícies dels fans de personatges com Tintín, Adèle Blanc-Sec o el mateix Indiana Jones, imaginat i realitzat pel tàndem Sebastià Roig i Toni Benages, els intrèpids creadors de Les extraordinàries aventures de Francesc Pujols.

ELS AUTORS

Toni Benages i Gallard (Badalona, 1970). Director del Crypshow Festival, dibuixant, il·lustrador, cartellista… Autor dels àlbums Total Wars (Scifiworlds Comics, 2011) i Las manos en los bolsillos, amb guió de Pablo Herranz (Edicions de Ponent, 2006). Dibuixa a Scifiworld i a la Revista Xiulit. Promotor de la revista La Cripta (2012), entinta l’àlbum de Rubén Pellejero i Christoper The long and winding road (Kenneseditions, 2016) i col·labora amb David González en el programa This is not another freaky TV Show.

Sebastià Roig (Figueres, 1965). Especialista en cultura popular, és un gran coneixedor del món del còmic, el cinema i la literatura de gènere. Com a periodista ha col·laborat amb La Vanguardia, Catalunya Ràdio, RAC1, El Periódico, Avui, RAC, Vèlit, Hora Nova, L’Empordà, El Punt i Tentacles. En l’actualitat, escriu columnes i reportatges al Diari de Girona i la Revista de Girona. És l’autor de Dr. Portlligat, un one-shot dibuixat per David Ayén el 2004. També ha publicat alguna novel·la de sèrie zeta —sovint amb Salvador Macip— i estudis sobre els còmics, la ciència-ficció i el gènere fantàstic.