22/03 PRESENTACIÓ: Pors, mentides i traïcions

Benvolguts i benvolgudes,

Tenim el plaer de convidar-vos a la presentació del llibre Pors, mentides i traïcions. el proper Dijous 22 de març, a les 20.00h 

En aquest acte contarem amb la presència de l’escriptor del llibre David Frigola, que intervindrà juntament amb Montserrat Segura, escriptora i correctora.

L’acte tindrà lloc a la nostra llibreria del carrer Sant Llàtzer núm. 17 de Figueres.

No us la perdeu, us hi esperem!

 

SINOPSIS

Rere d’una màscara s’hi amaga una persona i rere d’una veritat s’hi pot ocultar la mentida. Quatre històries ens mostren com les pors intensifiquen les mentides i les traïcions d’aquells homes que es creuen perfectes: des d’un líder planetari vanitós, passant per una venjança familiarfins a una estratagema internacional que juga, com sempre, amb el poble sense deixar de banda les pors més personals i íntimes que afloren quan el propi autor es troba perdut enmig de les muntanyes, víctima de la seva pròpia obstinació.

Estem davant de quatre relats intensos que destapen unes imperfeccions humanes tan reals com contundents  i que habiten en els més obscurs dels nostres cors.

 

L’AUTOR

David Frigola Fontacaba (Figueres, 1980). Tècnic comptable de professió es va introduir en el món de la narrativa amb la publicació l’any 2013 de El diamant d’Herkimer, la seva primera novel·la de ficció. L’any 2015 va publicar Odin una novel·la de ficció històrica situada a Portbou.

Ha participat en diversos certàmens literaris com el Premi Pin i Soler de la Ciutat de Tarragona, on ha presentat entre d’altres el relat Egos d’Acer com una seqüela de la seva primera novel·la El diamant d’Herkimer