07/04 PRESENTACIÓ: El Show de Albert Monteys + CELEBRACIÓ 2 ANYS DE LA BOOKMAN

Benvolgudes i benvolguts,
Aquest proper dissabte 7 d’abril celebrarem els 2 anys de la inauguració de la Bookman Llibreria. Durant aquests 730 dies hem anat creixent gràcies a vosaltres, lectors i amics que ens acompanyeu, i per això ens agradaria que compartiu aquest aniversari amb nosaltres.

Per celebrar-ho hem pensat que res millor que fer-ho presentant un còmic divertit i autobiogràfic d’un dels autors més rellevants i admirats de l’humor gràfic actual, l’Albert Monteys (Mondo LirondoTatoPTQEJ¡Universo!Carlitos Fax,…), que ens presentarà el còmic El Show de Albert Monteys i també ens parlarà del còmic que ben aviat sortirà a la llum en paper, ¡Universo!

L’acte tindrà lloc a la nostra llibreria del carrer Sant Llàtzer núm. 17 de Figueres, el dissabte 7 d’abril a les 12:00 del migdia.

No us ho perdeu, us hi esperem!

 

SINOPSIS

Les editorials ¡Caramba! i Astiberri Ediciones han recopilat totes les pàgines i tires còmiques de la sèrie homònima El show de Albert Monteys, publicades originalment per entregues a la tristament desapareguda revista digital Orgullo y Satisfacción entre 2014 i 2017, i n’han tret una espectacular edició en format paper.

El show de Albert Monteys, és un còmic d’humor delirant i autobiogràfic protagonitzat per Albert Monteys, l’autor de Tato i coautor de ¡Para ti, que eres joven!, que treu a la llum el millor (i també una mica el pitjor) d’ell mateix i del seu dia a dia.

el_show_de_albert_monteys_astiberri_caramba_orgullo_satisfaccion_978-84-16880-64-5_padre_friki

Sessions de firmes, dates d’entrega i la por a la pàgina en blanc, són només alguns dels temes presents en aquesta autobiografia d’un dels nostres humoristes gràfics més destacats que us farà petar de riure.

Podeu llegir un avançament d’aquest còmic clicant aquest enllaç: El_show_de_Albert_Monteys_-_Avance

 

FITXA TÈCNICA

Show Albert Monteys

Editorial: Astiberri ediciones
Data publicació: març 2018
ISBN: 978-84-16880-64-5
EAN: 978816880645
Format: Tapa dura
Pàgines: 160. Color
PVP: 17,00€
Idioma: castellà
Gènere/matèria: humor gràfic, humor, autobiogràfic.

 

L’AUTOR

Albert Monteys autor humorista gràficAlbert Monteys (Barcelona, 1971) dibuixa còmics d’humor des que té us de raó. Després de publicar a Camaleón Ediciones els còmics Mondo Lirondo amb La Peñya i Calavera lunar en solitari, va aterrar a la revista El Jueves, on hi va dibuixar setmanalment fins el 2014 i on també va fer d’editor de la revista.

És autor de les sèries Tato i ¡Para ti, que eres joven!, aquesta última juntament amb Manel Fontdevila. Actualment intenta tirar endavant més projectes dels que serien aconsellables, entre d’altres, la sèrie digital ¡Universo! a Panel Syndicate que properament veurà la llum en format paper també de la mà d’Astiberri Ediciones

 

*La informació de l’autor i el pdf amb el fragment del llibre s’han extret de la web d’ Astiberri Ediciones