02/03 TALLER “SUPERPATATA”

Com ja deveu saber el malèfic doctor Malvat va convertir a en Supermax, el defensor de la justícia més ben pentinat, en una patata. Però en Supermax en comptes de resignar-se a ser un tubercle qualsevol va decidir convertir-se en Superpatata. Així comencen les aventures de la patata més famosa del món del còmic, creada per Artur Laperla i que ja porta 7 còmics publicats.

Si sou seguidors i seguidores d’en Superpatata com nosaltres, us convidem el proper dissabte 2 de març a les 12:00 a la Bookman on, amb l’ajuda de l’Artur Laperla, farem un taller per crear les nostres pròpies Superpatates i després dibuixarem el seu propi còmic.

Aquesta activitat és gratuïta i va dirigida a nens i nenes de més de 5 anys, però per al bon funcionament d’aquesta les places són limitades. Per a poder inscriure’s cal que ens envieu un e-mail a llibreriabookman@gmail.com amb el nom i l’edat de l’infant participant.

 

L’AUTOR

Artur Díaz Martínez (Barcelona, 1975) , més conegut com Artur Laperla. Va estudiar Filosofia a la Universitat de Barcelona i Il·lustració a l’Escola d’Art i superior de disseny Serra i Abella. Treballa com a guionista il·lustrador i dibuixant des de 1996, per a editorials com a Enciclopèdia Catalana, Teide, Barcanova, Cruïlla, SM, Edebé, Salvat o Larousse, i editorials de còmic com Planeta deAgostini, La Cúpula, o la canadenca Paquet. Entre els seus últims treballs, destaquen Les increïbles i superheróicas aventures de XXL, publicat en SM amb textos d’Eduard Márquez.