27/09 Presentació de “Un cadàver inquiet”

Benvolguts i benvolgudes,

Tenim el plaer de convidar-vos a la presentació del llibre Un cadàver inquiet, que tindrà lloc el proper dijous 27 de setembre a les 19.00h a la nostra llibreria del carrer Sant Llàtzer núm. 17, de Figueres.

En aquest acte contarem amb la presència del seu autor, Salvador Casas.

Us hi esperem!

 

UN CADÀVER INQUIET
Salvador Casas

Editorial: Editorial Alrevés / Crims.cat
Data publicació: Setembre de 2018
ISBN:978-84-17077-58-7
EAN: 9788417077587
Format: Tapa tova
Pàgines: 236.
PVP: 17,00€
Idioma: català
Gènere/matèria: intriga, novel·la negra

 

SINOPSI

Que li diguin a l’Àngel Alegre, el protagonista d’aquesta novel·la, si l’ofici de mediador pot arribar a ser ben complicat o no. El que inicialment sembla un cas ben rutinari i senzill —com és la contractació per fer de mitjancer en la separació d’una amiga de la seva companya assetjada pel seu marit, un tal Orlando Pomar— s’embolica de mala manera amb uns quants cadàvers, un d’ells especialment inquiet, de qui Alegre haurà de desempallegar-se’n.

Així serà com el protagonista es veu abocat en una carrera esbojarrada de fugides, persecucions i mentides, i, fins i tot, haurà de disfressar-se del mateix difunt, tot sigui per evitar l’encalçament dels amics que el persegueixen. I és que res no l’aturarà en l’espiral de delinqüència, perills i correcuites en què es veu involucrat. Convençut que el seu seràfic aspecte el protegeix, actuarà com el criminal que suplanta per aconseguir la seva redempció, amb uns propòsits més que sospitosos.

 

L’AUTOR

Salvador Casas (Santa Coloma de Farners, 1953). Salvador Casas és un escriptor i aficionat a la novel·la negra, els seus autors de referència són els clàssics del gènere: Patricia Highsmith, John le Carré, Graham Greene, Raymond Chandler i Dashiell Hammett, tot i que manifesta influències del portuguès Fernando Pessoa.

Ha publicat L’impostor accidental (Columna, 2007), Temps difunt (2007), obra que va guanyar la setena edició del Premi Literari del Col·legi d’Advocats de Mataró, Samba per a un difunt (Editorial Gregal, 2017).