Vicòmic 2018

Els pròxims 17 i 18 de febrer d’aquest 2018 es celebrarà la segona edició del Vicòmic 2018, festival del còmic i altres ciències de la ficció de Vic.

El Vicòmic en una sola edició ja s’ha erigit com el festival del còmic més important de la Catalunya interior, i La Bookman que vam ser-hi presents en aquesta primera edició en podem donar fe d’això. Tenint en compte que era la primera edició ens va sorprendre gratament la ubicació, el Recinte Firal del Sucre, així com la organització del festival, el gran volum de visitants i els autors convidats que van assistir-hi.

 

Aquest any sembla que la cosa anirà millor, com a mínim sembla que augmenten els expositors, el volum d’activitats conferències programades així com els convidats que assistiran: Nacho Fernández (Dragon Fall, Los mundos de Valken), Javi Rey (Intemperie), David Morancho (Sara Lone), Jaime Martín (Las guerras silenciosas, Jamás tendré 20 años), Joan Mundet (El Capitán Alatriste, Capablanca) i molts més!

Si en voleu saber més del Vicòmic 2018, horaris, ubicació, preus i activitats programades, etc, visiteu la seva web: Web Vicòmic

La Bookman estarà present un any més al Vicòmic amb un stand ple amb la nostra selecció de llibres i còmics per a tots els gustos i edats, si passeu pel festival no dubteu en venir-nos a saludar, eh?

Salut i bona lectura!