• Les boles del drac

    Son Goku, paelles russes i joves maniàtics

    Marco, Vicent Edicions Bromera Ref. 9788490268315 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Hi havia una època en què els xiquets encara pegàvem pilotades al carrer, i al pati jugàvem amb la trompa o botàvem la corda mentre menjàvem entrepans de mortadel·la. Anys en què una bicicleta era un tresor només comparable amb la col·lecció de fotocòpies de Bola de drac o de sobres perfumats. La mo...
    Ample: 150 cm Llarg: 232 cm Peso: 250 gr
    No el tenim però te'l demanem
    15,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9026-831-5
    • Enquadernació : Rústica
    • Data d'edició : 01/05/2018
    • Any d'edició : 2018
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : Marco, Vicent
    • Il·lustradors : Salazar, Raúl
    • Número de pàgines : 168
    • Col·lecció : Bromera Actual
    • Número de col·lecció : 20
    Hi havia una època en què els xiquets encara pegàvem pilotades al carrer, i al pati jugàvem amb la trompa o botàvem la corda mentre menjàvem entrepans de mortadel·la. Anys en què una bicicleta era un tresor només comparable amb la col·lecció de fotocòpies de Bola de drac o de sobres perfumats. La mona de Pasqua duia un ou dur damunt, ensenyàvem al veïnat vestit i regals de la primera comunió, i per a vore els nostres dibuixos favorits calia estar puntuals davant d'un televisor que havia passat de dos canals a sintonitzar-ne sis o set si dirigies bé l'antena. I allí estàvem tots, davant d'una pantalla quadrada mirant cada vesprada les aventures de Goku, Oliver i Benji o Musculman minuts abans que apareguera Joan Monleón repartint diners i trencant vidrioles. Anys de Babalà, de xinets de la sort, de curar les ferides amb mercromina, d'escoltar música en walkmans, de menjar Apolos de vainilla i d'amor adolescent previ als telèfons mòbils. Uns anys que recordem amb un somriure a la cara i alguna marca al genoll, i que et convidem a reviure en este llibre ple d'aventures de la nostra infància tan inoblidables com les que visqueren Goku, Bulma i companyia mentre buscaven les set boles del drac.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades