01/10 La festa de "SALVADOR" DE "L'AGUS I ELS MONSTRES"

07/09/2022
  • Amics i amigues! Dissabte 1 d'octubre la farem grossa! El nou àlbum de l'Agus es centra en un personatge ben nostrat, SALVADOR DALÍ, i com no, la presentació s'havia de fer a FIGUERES!
    Us esperem dissabte 1 d'octubre a les 11:30h al Convent dels Caputxins de Figueres (Carrer Rec Arnau, 8)
    Vine a la festa de SALVADOR de L'AGUS I ELS MONSTRES! 

    Assitirem a la presentació amb els seus autors, Jaume Copons i Liliana Fortuny que ens han preparat un matí ben farcit d'activitats dalinianes i monstruoses:

    PROGRAMA DE LA FESTA DE PRESENTACIÓ DEL LLIBRE 'SALVADOR'

    11:30 H

    PRESENTACIÓ DEL LLIBRE 'SALVADOR'

    Projecció d'imatges de Dalí i el llibre 22, 'Salvador'


    ELS READY MADES DEL LLIBRE I LLIURAMENT D'UN OBSEQUI AL GUANYADOR DEL CONCURS DE DIBUIX

    Projecció per pantalla de ready made, els ready mades del concurs i del llibre i del guanyador.

    Lliurament d'un obsequi per part Copons & Fortuny al guanyador del concurs.


    ACTIVITAT MONSTRUOSA AMB EL MONSTRE DALINIÀ

    Entre tots els nens i nenes -dirigits per en Jaume Copons-, crearan un monstre dalinià -en un entorn dalinià-, que la

    Liliana dibuixarà en directe. Li posarem nom, el caracteritzarem, etc. Abans de finalitzar la jornada tots els nens i nenes rebran un DINA4 amb el monstre que han creat entre tots.


    ACTIVITAT CREA LA MÀSCARA DALINIANA

    Cada nen i nena pot personalitzar una màscara Daliniana i passarà per un photocall per aconseguir la seva fotografia a l'instant.

  • SINOPSIS


    L’Agus, la Lídia i els monstres s’endinsaran en el món surrealista dels records de Salvador Dalí, i coneixeran Breton, Pepín Bello, Buñuel, Lorca, Picasso… Recuperar l’Emma, que per culpa del Dr. Brot s’ha perdut en el món dels records de Dalí, serà una aventura cultural que farà que l’Agus i la Lídia entenguin que l’art sempre viu en constant evolució i que les avantguardes van representar un salt endavant sense precedents.

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades