11/11 Presentació de "Bèsties de companyia", de Damià Bardera

07/11/2022

  • Benvolgudes i benvolguts,

    Ens plau convidar-vos a la presentació del llibre de relats BÈSTIES DE COMPANYIA, de Damià Bardera.
    L'acte tindrà lloc al Teatre Sindicat de Lladó, divendres 11 de novembre a les 19h.

    Conduiran l'acte Xixon Heras amb l'autor.

    Us hi esperem!


    Trobareu el llibre disponible a la mateixa presentació, a la llibreria i al web 

  • SINOPSI


    Simis, elefants, cucs, peixos, ovelles… Il·lusionistes, pidolaires, mercenaris, princeses…, són algunes de les bèsties que us faran companyia en aquest llibre.
    Amb l’humor lúcid, incisiu i fins i tot corrosiu que el caracteritza, Damià Bardera ofereix al lector cinquanta contes —un Bestiari i unes Vocacions—, cinquanta faules que retraten les misèries, les contradiccions i els sense-sentits de l’educació actual, la feina i la família.
    Un retaule hilarant, tendre i àcid del desgavell que ens envolta, de l’absurditat de tot plegat.
    «Si ofereixes dos cagarros a una mosca, la mosca anirà a petar sempre —o gairebé sempre— a la merda resultat d’una alimentació més equilibrada, tot i disposar l’insecte de lliure albir —o precisament perquè en disposa», escriu Bardera en un dels relats. I és gairebé inevitable imaginar els lectors així, volant cap als seus contes, fets amb un equilibri perfecte de mala llet i lectures ben païdes.


    Godall Edicions, 2022
    ISBN: 978-84-124557-6-2

  • L'AUTOR

    Damià Bardera (Viladamat, 1982) és doctor en Filosofia per la Universitat de Girona. És autor de set llibres de contes (I alguns contes per llegir-los d’amagat; Fauna animal; Els homes del sac; Els nens del sac; Contes de propina; Nens de llet i Bèsties de companyia), una antologia de contes i microcontes (Un circ al pati de casa), una novel·la (Viladelsac), un llibre de poemes (El penúltim vòmit), dos assajos (Mediterròniament. La catalanitat emocional —escrit conjuntament amb Eudald Espluga— i L’home del sac: arquetip modern del no-res) i un dietari assagístic (Cal Ratoliu). Alguns dels seus contes s’han traduït al gallec, al polonès, al rus, al castellà, a l’anglès, al neerlandès i al croat.


cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades