14/04 Presentació “Maleïts Malparits”

10/04/2021
  • Benvolgudes i benvolguts,

    Tenim el plaer de convidar-vos a la presentació del còmic Maleïts Malparits, que tindrà lloc el proper dijous 15 d’abril a les 18:30h a la Biblioteca Fages de Climent de Figueres.

    El xou anirà a càrrec dels autors, Jacint Casademont i Jaume Fibla

    Per assistir cal reservar plaça al telèfon 972677084

  • Fitxa tècnica

    Títol: Maleïts Malparits

    Autors: Jacint Casademont i Jaume Fibla 

    Tipus: Còmic

    Format: rústica 14,8 x 21 cm. B/N. 12 pàgines + coberta.

    Data de publicació: 5 d’abril PVP: 2,5€

  • AUTORS

    Jacint Casademont (Figueres, 1984) és, entre moltes altres coses, podcaster per sobre de les seves possibilitats amb programes dedicats a Expedient X, la cultura pop, Crims… A destacar també la seva recent i popular faceta de creador de continguts en català per a Twitch. La seva experiència com a autor de còmics autoeditats l’ha portat a protagonitzar dues històries ambientades en Figueres amb gran rellevància mediàtica. (El Forat de La RamblaGuiris Intergalàctics).

    Jaume Fibla (Barcelona, 1973) és en si mateix, “Showman” complet, cantant de The Xuscos; i creador del mític personatge de còmics Superporc i fanzines com Indianu Jaumes, va ser un dels protagonistes de l’exposició “Del retalla i enganxa al clic. Els fanzines de còmic en els 90”. Després d’uns anys desconnectat de les vinyetes, torna ara al còmic amb aquesta aventura impagable!

     

    EL CÒMIC

    Un còmic publicat en català dels autors Jacint Casademont i Jaume Fibla (responsables del podcast d’humor Maleïts Malparits) que dibuixen, escriuen i protagonitzen el seu salt a les vinyetes. Dos còmics en un, al ser una edició reversible, en els quals trobem diferents aventures on l’humor i la ficció fantàstica es donen de la mà i presenten la versió més esbojarrada d’aquests podcasters.

    Maleïts Malparits és un podcast amb poc més de 8 anys de trajectòria en el qual es tracta en clau d’humor un tema diferent en cada programa. Encara que, tot sigui dit, a l’hora de la veritat allò acaba sent el punt de partida per una conversa que es desvia per mil camins i mai se sap on acabarà; segurament en un bon jardí.

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades