22/03 PRESENTACIÓ: Pors, mentides i traïcions

01/03/2018
  • Benvolguts i benvolgudes,

    Tenim el plaer de convidar-vos a la presentació del llibre Pors, mentides i traïcions. el proper Dijous 22 de març, a les 20.00h 

    En aquest acte contarem amb la presència de l’escriptor del llibre David Frigola, que intervindrà juntament amb Montserrat Segura, escriptora i correctora.

    L’acte tindrà lloc a la nostra llibreria del carrer Sant Llàtzer núm. 17 de Figueres.

    No us la perdeu, us hi esperem!

  • SINOPSIS

    Rere d’una màscara s’hi amaga una persona i rere d’una veritat s’hi pot ocultar la mentida. Quatre històries ens mostren com les pors intensifiquen les mentides i les traïcions d’aquells homes que es creuen perfectes: des d’un líder planetari vanitós, passant per una venjança familiarfins a una estratagema internacional que juga, com sempre, amb el poble sense deixar de banda les pors més personals i íntimes que afloren quan el propi autor es troba perdut enmig de les muntanyes, víctima de la seva pròpia obstinació.

    Estem davant de quatre relats intensos que destapen unes imperfeccions humanes tan reals com contundents  i que habiten en els més obscurs dels nostres cors.


  • L'AUTOR

    avid Frigola Fontacaba (Figueres, 1980). Tècnic comptable de professió es va introduir en el món de la narrativa amb la publicació l’any 2013 de El diamant d’Herkimer, la seva primera novel·la de ficció. L’any 2015 va publicar Odin una novel·la de ficció històrica situada a Portbou.

    Ha participat en diversos certàmens literaris com el Premi Pin i Soler de la Ciutat de Tarragona, on ha presentat entre d’altres el relat Egos d’Acer com una seqüela de la seva primera novel·la El diamant d’Herkimer.

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades