27/01 Presentació de "Colors blau-grana, colors llegendaris"

17/01/2023
  • Benvolgudes,

    Ens plau convidar-vos a la Presentació de "Colors blau-grana, colors llegendaris", de Carles Mir Dillet.
    L'acte tindrà lloc el divendres 27 de gener a les 19:30h, a la Sala Erato de Figueres. Presenta l'acte Rincón del Gamer. Conversaran del llibre el Diputat d'Esports Jordi Masquef i l'autor, Carles Mir Dillet.
    Us hi esperem!
  • Una ciutat mil·lenària. Un club sense parangó. Un estadi inigualable. Una afició excepcional. Les grans estrelles del planeta. Les llums i ombres de les diferents etapes de la seva història. La glòria dels èxits assolits. Dos colors. Un sentiment.

    La samarreta del Barça és una icona impassible, llegat i representació del millor club del món, portadora del seu escut i inspiració de generacions. En aquest entranyable volum, Carles Mir Dillet (Figueres, 1977) realitza un recorregut fotogràfic per la història de l’elàstica blaugrana a través de la seva col·lecció personal, contextualitzant totes les etapes per les quals ha passat el club i relatant els moments més difícils i memorables de la seva història passada i present.

    *******************
    Una ciudad milenaria. Un club sin parangón. Un estadio inigualable. Una afición excepcional. Las grandes estrellas del planeta. Las luces y sombras de las distintas etapas de su historia. La gloria de los éxitos cosechados. Dos colores. Un sentimiento.

    La camiseta del Barça es un icono impasible, legado y representación del mejor club del mundo, portadora de su escudo e inspiración degeneraciones. En este entrañable volumen, Carles Mir Dillet (Figueres, 1977) realiza un recorrido fotográfico por la historia de la elástica blaugrana a través de su colección personal, contextualizando todas las etapas por las que ha pasado el club y relatando los momentos más difíciles y memorables de su historia pasada y presente.

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades