28/09 Presentació de "EL LARGO Y TORTUOSO CAMINO", de Jordi Sierra i Fabra

05/09/2022
  • Benvolguts amics i amigues,

    Ens plau convidar-vos a la presentació del còmic "EL LARGO Y TORTUOSO CAMINO", de Jordi Sierra i Fabra. Un còmic autobiogràfic d'un dels grans escriptors dels nostres temps.

    L'acte tindrà lloc el dimecres 28 de setembre a les 18:30h a la Sala Erato de Figueres (carrer Escoles s/n) i comptarà amb la presència del seu guionista, JORDI SIERRA I FABRA i del dibuixant CARLOS MORENO.

    Us hi esperem!
  • SINOPSIS


    EL LARGO Y TORTUOSO CAMINO 
    Jordi Sierra i Fabra / Carlos Moreno

    LA INSPIRADORA AUTOBIOGRAFÍA EN CÓMIC DE UNO DE LOS GRANDES ESCRITORES DE NUESTRO TIEMPO

    Jordi Sierra i Fabra soñó con ser escritor en una época ingrata, la España de la posguerra, más propicia a las pesadillas que a los sueños. Por suerte tenía un incentivo. Era tartamudo y se dio cuenta de que cuando escribía no trastocaba las palabras. Fue el inicio de un aprendizaje literario largo y accidentado que lo enfrentó a su padre, y lo obligó a luchar contra todo y contra todos para alcanzar la categoría de escritor.

    Con más de 500 libros publicados, entre obras de ficción y ensayos divulgativos, Jordi Sierra i Fabra es uno de nuestros escritores más populares. Con la inquietud y curiosidad que le caracteriza, para contar la historia de su vida ha elegido el mundo del cómic, uniendo fuerzas con el dibujante Carlos Moreno. Juntos firman una biografía conmovedora y apasionante.

  • EL GUIONISTA


    JORDI SIERRA I FABRA (Barcelona, 1947) va començar a escriure als vuit anys i als dotze va decidir que la seva vocació era ser novel·lista. Tot i això, seduït per la música rock, va iniciar el seu camí professional com a director d'algunes de les revistes musicals més influents a Espanya. Ha publicat més de seixanta llibres d'història i biografies d'artistes del rock, i ha cultivat simultàniament tots els gèneres literaris: relats infantils, novel·la juvenil i d'adults, ciència ficció, humor, poesia, guions de pel·lícules. Les seves obres han obtingut els guardons més prestigiosos, entre els quals s'inclou el Premi Nacional. És un dels màxims representants de la literatura infantil i juvenil del nostre país, i el seu èxit a Llatinoamèrica és fins i tot més gran. Actualment dirigeix la Fundació Jordi Sierra i Fabra (a Barcelona) i el Taller de Lletres (a Medellín), per potenciar la vocació literària entre els joves escriptors.
  • EL DIBUIXANT

    CARLOS MORENO RUEDA (Barcelona, ??1994). Va estudiar el curs d'Art gràfic a l'Escola Joso, on ara és professor de mAnga. Combina la docència amb treballs de storyboard publicitari per a marques com Renault, Tous, Audi, Volkswagen i RedBull; amb treballs d'il·lustració: DjMariio (Penguin Random House) per exemple, com a freelance en treballs de disseny, i sobretot amb el còmic.

    Ha col·laborat en el projecte solidari “Diferent” (Planeta), al llibre del “Primavera Sound” i “AK47” (Norma Editorial), en el projecte col·lectiu “Viatge a Xambala” (Grafito Editorial), amb la revista de futbol “ Panenka” i la revista Planeta manga amb la història autoconclusiva “The Pillows!” (Planeta).

    El 2022 veurà la llum la seva nova obra, la novel·la gràfica sobre la vida de l'escriptor Jordi Sierra i Fabra, “El largo y tortuoso camino” (Norma Editorial). Actualment està treballant com a autor complet al mercat franc-belga amb la sèrie manga “CÉÜS!”, que publicarà VegaDupuis, el segell manga de Dupuis.

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades