28/10 Presentació de "PARAULES I PELL", de Rut Marcé Puig

24/10/2022
  • Benvolguts/des,
    Ens plau convidar-vos a la Presentació de "PARAULES I PELL", llibre de poesia de Rut Marcé Puig, que tindrà lloc divendres 28 d'octubre a les 18h al Centre Cívic de Rabós.
    Al final de l'acte gaudirem d'un petit piscolabis ofert per l'Ajuntament.
  • SINOPSI


    Viatge a través dels sentits amb les paraules com a vehicle. Sentiments trobats, decepcions, relats íntims, reivindicant tot el que viu l´´ autora . Rut Marcé queda completament nua davant del lector.


    Publica Comte d'Aure
    ISBN : 978-84-125742-1-0
    Enquadernació : Rústica
    Data d'edició : 01/10/2022
    Any d'edició : 2022
    Idioma : CATALÀ
    Autors : Marcé Puig, Rut
    Número de pàgines : 60
    Col·lecció : La Garonne
    Número de col·lecció : 65
    Ample: 150 cmLlarg: 210 cmPeso: 250 gr

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades