5 anys amb vosaltres!

14/04/2021
  • 5 ANYS! 


    Ens van dir valents, temeraris i inconscients, més o menys en aquest ordre. 
    No direm que ha sigut fàcil, hem tingut els nostres moments. Però aquest ésser viu i mutant que és la llibreria ens ha donat més alegries que penes i això és el que compta,...no?

    Total. Que volem celebrar els 5 anys de la llibreria estrenant WEB amb BOTIGA ONLINE on trobareu TOOOOT el nostre catàleg de títols i productes en línia i, a més...

    del 16 al 30 d'abril gaudeix del 5% dte. en totes les compres al web!


    Però sobretot, sobretot, volem AGRAÏR la confiança que ens heu dipositat.
    UN GRAN GRÀCIES TOTS I TOTES ELS QUE ENS HI HEU ACOMPANYAT!


    Com a curiositat, hem recopilat un seguit de dades irrellevants per a la majoria de mortals que exposem tot seguit.


    En aquests 5 anys...

    Han passat per la llibreria més de 35000 títols. Habitualment trobareu en estoc entre 9000 i 10000 llibres. El primer Sant Jordi només en teníem uns 1500...

    Hem obert portes 1429 dies dels 1826.

    La novel·la més venuda en castellà ha estat REINA ROJA, i en català EL FILL DE L’ITALIÀ, seguida de prop per CANTO JO I LA MUNTANYA BALLA.

    El còmic europeu més venut ha estat SUPERPATATA #1, seguit de NARCÍS MONTURIOL I LES PEDRES DE L’INFERN, SOLOS, MAUS, PERSÉPOLIS i ¡UNIVERSO!

    El còmic americà més venut ha estat EL GUANTELETE DEL INFINITO. El còmic de grapa ha estat VENENO vol.2 #002, seguit de prop per BATMAN #056: RENACIMIENTO #01.

    El manga més venut, MY HERO ACADEMIA #01.

    Ens han preguntat una mitja de 2 vegades per setmana per l’esperada continuació d’El nom del vent, de Patrick Rothfuss. Al voltant de 520 vegades.

    Ens han preguntat si fem fotocòpies una mitja de 2,5 cops per setmana. La petició més estranya ha estat quan ens van demanar si veniem productes per ensulfatar vinyes.

    Hem perdut el compte del número de presentacions i actes fets, perdoneu. Si algú es vol entretenir a contar-los al blog...

    Hem participat a 18 fires contant Sant Jordi,  el Girocòmic, Fira del conte de Medinyà, Fira del disc i la BD de Perpinyà, etc...

    Han passat per la llibreria unes 10 plantes. Actualment sobreviu una de les primeres a arribar, al vell mig de la taula de novetats.

    Han passat per la llibreria 2 butaques pels clients i 4 tamborets pel llibreter.

    Hem tingut un fill.

    Ens han robat un cop (i de nit).

    Ens ha ajudat una becària que participava en un projecte d’aula oberta (Hola, Laura!)

    Hem restaurat la silueta del mort de terra unes 8 vegades (feta el dia de la presentació amb l’amic Jota de model, que va patir mentre tallavem la cinta en certs moments).

    Hem contat que unes 10 persones que van venir a la inauguració a menjar sushi i beure cava no han tornat mai més.

    A la llibreria hi han accedit varietat d’animals. D'entre la fauna hem contat dos pardals i un colom, infinitat de gossos (som dog friendly) i gats amb maletí. També hi va haver una temptativa per part d’un rosegador de claveguera. El llibreter encara fa teràpia.


    Aquí us deixem amb una de les vinyetes basades en fets reals de quan vam decidir emprendre el projecte.



cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades