5/04 Presntació de 'LA GAROTA ENTRE LES DENTS'

27/03/2024
  • Benvolguts/des,

    Ens plau convidar-vos a la presentació del llibre de relats 'LA GAROTA ENTRE LES DENTS' de Pau Cusí.
    A càrrec del periodista Gerard Fageda en conversa amb l'autor.

    L'acte tindrà lloc Divendres 5 d'abril a les 19h a la Bookman Llibreria.

    Us hi esperem!



  • L'AUTOR: Pau Cusí Marès

    Pau Cusí Marès (Roses, 1995). Va créixer tement que se’l cruspís un calamar gegant, caçant pokémons i escrivint versos escatològics al llibre de mates. Després, en un ordre més o menys cronològic, va arribar l’interès per les bestioles, les feines d’estiu i l’atracció per la ironia de Calders i Foster Wallace. Va ser un dels impulsors del vertical de cultura Revers i ha escrit en mitjans com AraNació Digital Núvol. Actualment és coordinador de continguts del programa de TV3 Atrapa’m si potsLa garota entre les dents és el seu primer llibre.

    X: @paucusi      Instagram: @paucusi_

  • SINOPSI


    Un nou llibre de Brunzits per als joves amb inquietuds.

    La garota entre les dents són sis històries de violència, amor i turisme indecent. De pors i desitjos que potser no recordaves. Del cantó amagat de l’Empordà, on alguns conviuen com franquets en un balm mentre tu estàs de vacances.

    «A la badia de Roses, just davant de la platja de la Perola, els llobarros mengen, caguen i neden dins les piscifactories, que són i sempre seran tot el seu món. No es pot dir que els sembli malament. La qüestió és halar, voltar i procurar no rascar la xarxa amb el llom. No deixar-se gaires escates pel camí. Gaudir del que hi ha, si és que es pot gaudir d’alguna manera, fins que tot s’acabi d’un dia per l’altre sense entendre ben bé per què. Algú —possiblement algú massa pretensiós— podria dir que la seva realitat no és tan diferent de la nostra. El resguard de la xarxa et salva de tintoreres, de corbs marins, d’inquietuds que acabaries odiant. És veritat que ningú és tan idiota com un llobarro i és veritat que dins s’hi pot arribar a viure molt bé. Que ho preguntin als jubilats francesos, si no. Però les xarxes tenen forats, i pels forats es colen enveges, frustracions, ambicions supèrflues i impostures. I tot mentre vas fent voltes. I tot sense cap possibilitat d’escapar-ne».

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades