CEBA NEGRA 2023 | 2, 3, 4 i 5 de març

08/02/2023
  • Del dijous 2 al diumenge 5 de març Figueres tornarà a reunir-se la flor i nata de la crónica negra i el true crime.

    El Festival Organitzat per l’Associació Acocollona’t juntament amb l’Ajuntament de Figueres arriba a la segona edició amb la intenció de consolidar-se dins el panorama de la crònica negra convocant als professionals més destacats del gènere.

    Segons han explicat els seus organitzador Jacint Casademont, Franchu Llopis i Xavi Gorro “aquesta segona edició té la voluntat de repetir l’èxit de l’anterior, que va reunir a més de 800 persones, aconseguint aforament complet diverses vegades a l’Auditori d’Els Caputxins” i han afegit “Si l’any passat vam tenir a les primeres espases del nostre país d’aquest camp, pel 2023 estem treballant per reunir a les veus més conegudes del gènere ja no només del país, sinó també de més enllà de les nostres fronteres”.

    Enguany el festival traslladarà el gruix dels seus actes a La Cate, que disposa d’una capacitat més amplia com assenyalen els seus organitzadors; “permetrà tenir un major aforament amb unes instal·lacions d’alt nivell, que ens permetrà aconseguir una experiència més completa i immersiva que repercutirà positivament als assistents”.

  • Tota la informació al web del festival CEBA NEGRA

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades