Club de lectura de còmic

06/02/2019
  • Si t’agrada llegir còmics però no tens amb qui comentar-los, a La Bookman hi volem posar solució, per això hem creat el nostre primer CLUB DE LECTURA específic de còmic, t’hi apuntes?

    La nostra intenció és generar un espai on tothom a qui li interessin les historietes i la cultura pugui venir a parlar-ne i comentar en comunitat. A més, un dels objectius de l’activitat és obrir a tothom el ventall dels diferents gèneres del còmic: manga, americà, europeu, novel·la gràfica, etc… i anar-los tastant tots, de manera que els assistents puguin copsar la grandesa i importància del novè art.

  • Les sessions del club de lectura de còmic estàn dirigides a majors de 16 anys i són gratuïtes, però hi ha aforament limitat i per això és necessàri posar-se en contacte amb nosaltres per mail (llibreriabookman@gmail.com) o telèfon (872503661) per reservar plaça. L’únic requeriment als assistents és venir amb ganes de compartir, opinar i escoltar en un ambient relaxat.

    Les sessions del Club de lectura es realitzaran a LA BOOKMAN LLIBRERIA (c/ Sant Llàtzer, 17, de Figueres) i es programaran cada 15 dies, en aquest plaç de temps s’haurà de llegir el còmic que s’hagi acordat amb tot el grup. El còmic seleccionat es podrà comprar a la nostra llibreria, però també es pot aconseguir per altres víes com biblioteques.


  • PROPERES SESSIONS DEL CLUB DE LECTURA:

    DILLUNS 25 DE FEBRER A LES 19:30

    LLIBRE: EL INCAL


  • DILLUNS 11 DE MARÇ A LES 19:30

    LLIBRE: PRIVATE EYE

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades